KAKO SE RIJEŠITI UMORA? Prikaži uvećano

KAKO SE RIJEŠITI UMORA?

Joe Fitzgibbon

Mozaik knjiga

9789531407229

Novi proizvod

Jeste li ponekad krajnje iscrpljeni? Toliko ste umorni, da vam se čini da ćete zaspati stojeći? Ne bojte se, niste jedini! Danas se svaki četvrti čovjek žali na stalni umor koji mu zagorčava život. Nažalost, upravo zato što je umor tako česta pojava, može se dogoditi da vas liječnik ne shvati dovoljno ozbiljno iako vam treba stručna pomoć kako biste ustanovili njegove uzroke...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

32,90 KM .

Podaci

Autor Joe Fitzgibbon
Izdavač Mozaik knjiga
Godina 2010
Uvez meki
Broj stranica 297
ISBN 978-953-14-0722-9
Jezik Hrvatski

Više informacija

Jeste li ponekad krajnje iscrpljeni? Toliko ste umorni, da vam se čini da ćete zaspati stojeći? Ne bojte se, niste jedini! Danas se svaki četvrti čovjek žali na stalni umor koji mu zagorčava život. Nažalost, upravo zato što je umor tako česta pojava, može se dogoditi da vas liječnik ne shvati dovoljno ozbiljno iako vam treba stručna pomoć kako biste ustanovili njegove uzroke.

U knjizi KAKO SE RIJEŠITI UMORA dr. Fitzgibbon objašnjava uobičajene uzroke umora i svoje savjete potkrepljuje najnovijim istraživanjima i podacima. Vrlo je važno pritom razlikovati takozvani sindrom kroničnog umora i druge moguće uzroke. A tada treba poduzeti sve da vratimo staru snagu, volju i vedrinu.

U knjizi KAKO SE RIJEŠITI UMORA ćete naći:

• upitnike za lakše prepoznavanje uzroka i tegoba
• praktične savjete za pomoć
• primjere iz liječničke ordinacije.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: