AVANTURA OSOBNE PROMJENE 3 Prikaži uvećano

AVANTURA OSOBNE PROMJENE 3

Ljubica Uvodić-Vranić

Profil Knjiga

9789533132600

Novi proizvod

Kako kaže autorica u uvodu: „Ova je knjiga napisana za roditelje koji su svjesni da njihova djeca nisu samo njihova. Ona su donesena na svijet za ovaj svijet. Mnogi roditelji razumiju da je za njihovu djecu bolje da se druže i s onim drugim roditeljem jer on nije mogao ostaviti svoje dijete, nego samo svojeg partnera.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

37,20 KM .

Podaci

Autor Ljubica Uvodić - Vranić
Izdavač Profil Knjiga
Godina 2013
Uvez meki
Broj stranica 198
ISBN 978-953-313-260-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Pojačana depresivnost i agresivnost tipične su za djecu razvedenih roditelja bez obzira na spol, a reakcije dječaka još su intenzivnije od reakcija djevojčica. Djeca predškolske dobi i manja djeca najintenzivnije reagiraju na razvod iz jako izraženog osjećaja bespomoćnosti i imaju niže samopoštovanje od vršnjaka koji žive s oba roditelja – na te alarmantne, a malo poznate činjenice podsjeća Rea Masnjak Fulgosi u recenziji knjige "Avantura osobne promjene 3". Jer Ljubica Uvodić-Vranić u svojoj trećoj "Avanturi" savjetuje kako rastavljeni roditelji mogu barem ublažiti traumu djece koju izaziva razvod.

Kako kaže autorica u uvodu: „Ova je knjiga napisana za roditelje koji su svjesni da njihova djeca nisu samo njihova. Ona su donesena na svijet za ovaj svijet. Mnogi roditelji razumiju da je za njihovu djecu bolje da se druže i s onim drugim roditeljem jer on nije mogao ostaviti svoje dijete, nego samo svojeg partnera. Rastavljeni roditelji mogu ostvariti normalne kontakte sa svojom djecom ako ostvare normalne kontakte međusobno i ako budu, više ili manje, sretno rastavljeni.“

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: