IZVANNASTAVNE AKTIVNOSTI U SUVREMENOJ ŠKOLI Prikaži uvećano

IZVANNASTAVNE AKTIVNOSTI U SUVREMENOJ ŠKOLI

Petra Pejić Papak, Sabina Vidulin

Školska knjiga

9789530517097

Novi proizvod

Knjiga Izvannastavne aktivnosti u suvremenoj školi bavi se školom kao specifičnom ustanovom organiziranog odgoja i obrazovanja u kojoj izvannastavne aktivnosti čine važan dio planiranoga i organiziranoga slobodnog vremena učenika. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

35,75 KM .

Podaci

Autor Petra Pejić Papak, Sabina Vidulin
Izdavač Školska knjiga
Godina 2016
Uvez meki
Broj stranica 205
ISBN 978-953-0-51709-7
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga Izvannastavne aktivnosti u suvremenoj školi bavi se školom kao specifičnom ustanovom organiziranog odgoja i obrazovanja u kojoj izvannastavne aktivnosti čine važan dio planiranoga i organiziranoga slobodnog vremena učenika. Program izvannastavnih aktivnosti ima svojstva okvirnoga, otvorenoga kurikuluma koji omogućuje da se, s obzirom na vrstu izvannastavnih aktivnosti i interesno područje, sadržaji stvaralački prilagode interesima i sposobnostima učenika te specifičnim pojedine škole i okruženja. Tijekom tih aktivnosti potiče se učenikovo aktivno sudjelovanje, timski rad, neposredno iskustvo, istraživanje, kritičko mišljenje i iznošenje ideja te primjena naučenoga u novim situacijama. 
Polazeći od pozitivne prakse provedbe aktivnosti u hrvatskim školama prijedlozi koje autorice donose govore u prilog tomu da su potrebni konkretni pomaci u sadržajnome, organizacijskome, planskome, kadrovskome, materijalnom pogledu kako bi izvannastavne aktivnosti postale sastavni i temeljni čimbenik odgoja i obrazovanja, ali i osnova na kojoj bi se učenik razvio u ispunjenoga, zadovoljnoga i kompetentnog člana zajednice.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: