Nove knjige

glazba Ima 7 stavki.

Prikazuje 1 - 7 of 7 stavki
 • Brzi pregled
  20,00 KM Na skladištu

  Nakon dvije godine snimanja i brižljivog biranja reprezentativnih pjevanja završen je projekt koji se manifestirao kao izdanje s CD-om i knjižicom "S izvora glas". 75 ganga od Cetine do Neretve otpjevalo je 23 gangaša. 

  20,00 KM
  Na skladištu
 • Brzi pregled
  45,00 KM Na skladištu

  Knjiga je rezultat višegodišnjeg proučavanja gangi i drugih oblika tradicionalnog seoskog pjevanja na Dinarskom području Bosne i Hercegovine, s posebnim naglaskom na područje Hercegovine, i Dalmatinske zagore, prvenstveno u svrhu izrade doktorske disertacije.

  45,00 KM
  Na skladištu
 • Brzi pregled
  74,00 KM Rasprodano

  Od praspomenika glazbene kulture do naših dana, Atlas glazbe vodi nas riječju slikom na putovanje kroz teoriju i povijest glazbe. Zahvaljujući jedinstvenom spoju teksta, ilustracija i notnih primjera, ovaj Atlas glazbe u dva sveska postat će nezaobilazno štivo za naše stručnjake, studente i ljubitelje glazbe.

  74,00 KM
  Dodaj u košaricu Više
  Rasprodano
 • Brzi pregled
  68,90 KM Na skladištu

  Nakon uspjeha hrvatskog izdanja 1. sveska "Atlasa glazbe" (2004.), u kojemu je prikazan sistematski i povijesni dio od početaka glazbe, preko antike i srednjeg vijeka do renesanse, sada je dostupan i drugi svezak u kojem Michels i Vogel riječju i slikom izlažu povijest glazbe od baroka do kasnog 20. stoljeća.

  68,90 KM
  Na skladištu
 • Brzi pregled
  58,20 KM Na skladištu

  Sve o glazbi maestralno je djelo Davida Byrnea kojim slavi temu kojoj je posvetio svoj život – glazbu. U njemu ovaj uvijek zanimljiv i inovativan umjetnik govori o načinu na koji glazbu oblikuju vrijeme i mjesto, te kako je tehnologija za snimanje glazbe zauvijek promijenila odnos prema sviranju, izvođenju i slušanju glazbe. 

  58,20 KM
  Na skladištu
 • Brzi pregled
  74,55 KM Na skladištu

  Hrvatska glazba prati slijed povijesnoga razvoja hrvatske glazbe, počevši od prethistorijskih relikata pa sve do modernoga glazbenog izričaja. Knjiga obiluje mnoštvom do sada neobjavljenih autografa, neumatskih zapisa, tekstovnih arhivskih dokumenata i drugih priloga u boji, a obuhvaća prethistoriju - antiku, srednji vijek, renesansu, barok, klasiku,..

  74,55 KM
  Na skladištu
 • Brzi pregled
  15,00 KM Na skladištu

  DA SE NE ZABORAVI - II. knjiga Glazbena izvješća iz Sarajeva i Mostara 2008.-2018. Knjiga opisuje glazbene nastupe solista, zborova i orkestara u više gradova i mjesta Bosne i Hercegovine. Knjiga je izašla iz tiska početkom listopada 2019. godine u izdanju Hrvatskog književnog društva sv. Jeronima iz Zagreba...

  15,00 KM
  Na skladištu
Prikazuje 1 - 7 of 7 stavki