SOCIJALNOPEDAGOŠKI MOZAIK Prikaži uvećano

SOCIJALNOPEDAGOŠKI MOZAIK

Dejana Bouillet i suradnici

Školska knjiga

9789530517424

Novi proizvod

Čitatelji će u priručniku pronaći i u neposrednom se radu služiti s tri mjerna instrumenta za procjenu teškoća učenika. Podrobno je opisan sadržaj 44 radionice, ponuđeni su mnogobrojni primjeri aktivnosti za individualan rad s učenicima, roditeljima i učiteljima, a prikazan je i projekt za rad s učiteljima. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

51,30 KM .

Podaci

Autor Dejana Bouillet i suradnici
Izdavač Školska knjiga
Godina 2018
Uvez meki
Broj stranica 189
Format 17 x 24
ISBN 978-953-0-51742-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

U priručniku Socijalnopedagoški mozaik - Razvoj modela potpore učenicima s problemima u ponašanju razrađen je model socijalnopedagoških intervencija u osnovnoj školi koji je utemeljen na suvremenim teorijama učenja i promjena. Razvili su ga i znanstveno evaluirali mnogobrojni socijalni pedagozi zaposleni u hrvatskim osnovnim školama.
Čitatelji će u priručniku pronaći i u neposrednom se radu služiti s tri mjerna instrumenta za procjenu teškoća učenika (Upitnik za planiranje socijalnopedagoških intervencija – verzija za učenike i verzija za roditelje i Upitnik za učitelje). Podrobno je opisan sadržaj 44 radionice, ponuđeni su mnogobrojni primjeri aktivnosti za individualan rad s učenicima, roditeljima i učiteljima, a prikazan je i projekt za rad s učiteljima. Svi upitnici i radni materijali dostupni su i u elektroničkom obliku.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: