Uvjeti korištenja

Izjava o privatnosti

Logovita d.o.o. Mostar obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, prikupljajući samo osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje preuzetih obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita povjerljivih podataka

Osobni podaci kupca poznati su samo Logovita d.o.o. Mostar koja se obvezuje koristiti ih samo u svrhu izvršenja ugovornih obveza prodaje. Kupac u svakom trenutku može pristupiti svojim podacima, promijeniti pristupnu lozinku ili opće podatke.

Uvjeti prodaje

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Internet stranice logovita.ba mogu se koristiti za vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Prodavatelj je Logovita d.o.o. Mostar, a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje pouzećem.

Pretraživanje

Na početnoj stranici naše online trgovine nalaze se na knjige koje su nove u ponudi, koje se nude po posebnoj cijeni, (sniženje, akcije) i kojesmo posebno izdvojili za vas. Za detaljnu pretragu nudimo vam mogućnost pretraživanja korištenjem tražilice kao i pretraživanje bez upotrebe tražilice, odnosno pretraživanje pojedinih tematskih područja (lijevi izbornik).

Pretraga korištenjem tražilice omogućuje pretraživanje upisivanjem bilo koje riječi iz naslova knjige, imena autora i sl.

Pretraživanje bez upotrebe tražilice odvija se odabirom željenog tematskog područja koje ovisno o kompleksnosti tematike pruža mogućnost potpodručja.

Registracija

Pregledavanje naše internetske stranice omogućeno je svim našim posjetiteljima, no samo registrirani i prijavljeni korisnici mogu obaviti kupnju. Za registraciju je potrebno kreirati korisnički račun i unijeti osnovne podatke. Registraciju je moguće izvršiti prije ili tijekom procesa naručivanja. Registraciju je potrebno izvršiti samo jednom, što znači da je za svaku sljedeću kupnju potrebna samo prijava pomoću vaše e-mail adrese i lozinke koju ste odabrali prilikom registracije.

Ako pripadate nekoj grupi (nastavnici, studenti, i sl) koja prema politici knjižare ima pravo na određeni popust molimo vas da to navedete prilikom registracije.

Svrstavanjem u posebne grupe, nakon ponovne prijave cijene u ponudi će biti snižene sukladno dodijeljenom popustu grupi.

Nakon registracije ili kupnje u svakom trenutku prilikom prijave vam je dostupan pregled vaših narudžbi, mogućnost promjene vaših osobnih podataka, važe lozinke, prikaz popusta na osnovu pripadnosti grupi i ostalo.

O uspješnoj registraciji bit će te obaviješteni putem vašeg maila registracije.

Naručivanje

Proces naručivanja počinje klikom na sličicu ili tekst “Dodaj u kočaricu” koja se nalazi neposredno pored knjige za koju ste se odlučili. Broj i količina knjiga koje ubacite u košaricu je neograničen, te će se ovisno o njihovom manipuliranju mijenjati i sam iznos potreban za uplatu, koji je izražen u KM (BAM-konvertibilnim markama).

Prije nego se odlučite za kupovinu, sadržaj košarice možete provjeriti i mijenjati u bilo kojem trenutku klikom na “Košarica” koja se nalazi u gornjem desnom kutu stranice. Kada ste se odlučili za kupnju dovoljno je kliknuti na Izvršiti kupnju-prema kasi i potom slijediti jednostavan proces narudžbe. Izaberite način dostave, plaćanje putem pouzeća (u knjižari ili dostavi). U trenutku kada narudžba bude zaprimljena obavijestit ćemo vas putem e-maila o primitku vaše narudžbe. Ukoliko naručeni proizvod trenutno nije na skladištu izvijestit ćemo vas o roku u kojem je proizvod dobavljiv.

Sve vaše posebne zahtjeve možete upisati u prilikom procesa narudžbe u za to određenu rubriku.

Plaćanje

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

  • Gotovinom: Ovaj oblik plaćanja dostupan je samo u onim slučajevima kada se kao opcija isporuke odabere preuzimanje u našoj knjižari. Rok preuzimanja knjiga u našoj knjižari je mjesec dana.
  • Pouzećem: Ovaj oblik plaćanja znači da se naručeni artikli plaćaju gotovinom pri preuzimanju pošiljke (za područje BiH).

Za opciju plaćanja u našoj knjižari u ovisnosti od vrijednosti naručene robe nudimo mogućnost obročnog plaćanja putem kreditnih kartica.

Molimo vas da vašu namjeru za obročnim plaćanjem posebno naglasite u procesu naručivanja u dijelu gdje se ostavlja mogućnost dodatnih informacija.

Dostava i troškovi

Naručeni proizvodi se mogu preuzeti osobno u knjižari ili mogu biti dostavljeni putem pošte ili dostavne službe.

Cijena dostave putem brze pošte HP Mostar za područje BiH je 7,00 KM.

Cijene mogu varirati o količini (težini) naručenih stavki.

Narudžbe van BiH molimo izvršite na email info@logovita.ba

Naručeni proizvodi pakiraju se tako da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatnicima tvrtke koja vrši dostavu). Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku od 5 (pet) radnih dana.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Reklamacije

Za sve eventualne reklamacije kontaktirajte nas na:
Tel: +387 (0)36 328-020
E-mail: info@logovita.ba

ili pismenim putem na

Logovita d.o.o.
Splitska 21
88000 Mostar