INDIVIDUALNI RAD S UČENICIMA Prikaži uvećano

INDIVIDUALNI RAD S UČENICIMA

Jasna Relja

Naklada Ljevak

9789533550169

Priručnik Individualni rad s učenicima autorica Jasna Reljanamijenila je stručnim suradnicima pedagozima i razrednicima u osnovnoj školi. Priručnik koji tematizira individualni rad s učenikom i nudi mnoštvo raznovrsnih i korisnih materijala za njegovo metodičko oblikovanje, zaista je dobrodošao i koristan odgojno-obrazovnim praktičarima, osobito stručnim suradnicima pedagozima. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

26,20 KM .

Podaci

Autor Jasna Relja
Izdavač Naklada Ljevak
Godina 2017
Uvez meki
Broj stranica 120
Format 24 x 16 cm
ISBN 978-953-355-016-9
Jezik Hrvatski

Više informacija

Priručnik Individualni rad s učenicima autorica Jasna Reljanamijenila je stručnim suradnicima pedagozima i razrednicima u osnovnoj školi. S obzirom na važnost i specifičnost ove teme u suvremenoj školi, usmjerenoj prema učeniku, priručnik koji tematizira individualni rad s učenikom i nudi mnoštvo raznovrsnih i korisnih materijala za njegovo metodičko oblikovanje, zaista je dobrodošao i koristan odgojno-obrazovnim praktičarima, osobito stručnim suradnicima pedagozima. Ovakav uradak, u kojemu je autorica, na temelju svojega bogatog iskustva objedinila mnoštvo materijala za individualan rad s učenikom, potreban je doprinos instrumentariju stručnih suradnika pedagoga i poticaj za njihov daljnji kreativan i funkcionalan razvoj.

dr. sc. Ružica Pažin-Ilakovac

Priručnik je konkretan i primjenjiv, s puno primjera i materijala koji pomažu u individualnom radu s učenicima. Mnogobrojni prilozi služit će kao pomoć u radu pedagoga, ali i razrednika. Posebno bih izdvojila  priloge strukturiranih autobiografija. Sada su na jednome mjestu objedinjeni materijali koje pedagozi pronalaze na različite načine. Odlično su prezentirani primjeri za tijek savjetodavnog razgovora.

mr. sc. Nataša Možgon Kauzlarić, prof. pedagogije

 

30 drugih knjiga iz iste kategorije: