Nove knjige

Promocije

Arheologija Ima 3 stavki.

Prikazuje 1 - 3 of 3 stavki
 • Brzi pregled
  115,00 KM dostupno

  Ovo je djelo jedinstveno jer se oslanja na nagli razvoj i duboke promjene koje je povijesna arheologija doživjela posljednjih dvadesetak godina u odnosu na razdoblje devetnaestog i dvadesetog stoljeća kada se, pogotovo u središnjoj i zapadnoj Europi, učvrstio tradicionalistički smjer koji je probudio interes za povijest Srednjega vijeka.

  115,00 KM
  dostupno
 • Brzi pregled
  55,50 KM dostupno

  Arheologija - tragovima velikih civilizacija je savršen priručnik za sve one koje zanima ljudska prošlost. Pripremljena od strane međunarodne ekipe stručnjaka predvođenih urednikom dr. Faulom g. Bahnom ova knjiga obuhvaća stotine fotografija, ilustracija l karata koje objašnjavaju i oživljavaju zagonetne teme arheologije. Knjiga je podijeljena na dva dijela.

  55,50 KM
  dostupno
 • Brzi pregled
  58,20 KM Na skladištu
  Novo

  Stećci na području srednjovjekovne Bosne i Hercegovine više od stotinu godina predmet supovijesno-socioloških, arheoloških, povijesno-umjetničkih, demografskih i etnoloških istraživanja. Među nabrojenim oblicima istraživanja, arheološka pretraživanja grobova koja pružaju preciznije antropološke i demografske podatke, daleko zaostaju za analizom nadzemnih...

  58,20 KM
  Na skladištu
Prikazuje 1 - 3 of 3 stavki