ZAŠTO SMO MANJE PLAĆENE Prikaži uvećano

ZAŠTO SMO MANJE PLAĆENE

Gordana Frgačić

VBZ

9789533044262

Novi proizvod

Gordana Frgačić nudi niz korisnih savjeta i preporuka svim zaposlenim ženama koji će im pomoći da se izbore za sebe na radnom mjestu, izbjegnu i isprave pogreške u stavu i ponašanju te pozitivno utječu na svoju karijeru

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

24,00 KM .

Podaci

Autor Gordana Frgačić
Izdavač VBZ
Godina 2012
Uvez meki
Broj stranica 160
ISBN 978-953-304-426-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Istraživanja potvrđuju da su žene za isti posao u prosjeku manje plaćene od muškaraca. Gordana Frgačić taj problem, koji većina nastoji obraditi "u rukavicama", naziva pravim imenom i potkrjepljuje konkretnim primjerima. Knjiga bez cenzure razotkriva predrasude i stereotipe s kojima se žene svakodnevno suočavaju u svojim radnim sredinama, ali i izvan radnog mjesta. Svi su primjeri istiniti i dogodili su se u stvarnim tvrtkama, iako je njihov identitet ostao sakriven.
 
Autorica ističe da velik broj žena za te probleme često krivi druge (odnosno muškarce), no zapravo žene i same griješe, same sebe sabotiraju i postavljaju si prepreke, uskraćuju uspjehe i ponavljaju iste pogreške koje ih pretvaraju u loše statističke podatke.
 
Gordana Frgačić nudi niz korisnih savjeta i preporuka svim zaposlenim ženama koji će im pomoći da se izbore za sebe na radnom mjestu, izbjegnu i isprave pogreške u stavu i ponašanju te pozitivno utječu na svoju karijeru.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: