KAKO DJETETU POMOĆI DA... BUDE PAMETNO NA RAZLIČITE NAČINE Prikaži uvećano

KAKO DJETETU POMOĆI DA... BUDE PAMETNO NA RAZLIČITE NAČINE

Edita Slunjski

Element

9789531979672

Novi proizvod

Biblioteka "Kako djetetu pomoći da..... sastoji se od devet stručno-popularnih priručnika, u kojima se obrađuju teme koje bi mogle biti zanimljive svima koji se privatno ili profesionalno bave odgojem i obrazovanjem djece predškolske i školske dobi...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

21,30 KM .

Podaci

Autor Edita Slunjski
Izdavač Element
Godina 2014
Uvez meki
Broj stranica 97
ISBN 978-953-197-967-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Biblioteka "Kako djetetu pomoći da..... sastoji se od devet stručno-popularnih priručnika, u kojima se obrađuju teme koje bi mogle biti zanimljive svima koji se privatno ili profesionalno bave odgojem i obrazovanjem djece predškolske i školske dobi.

Smisao ovog materijala, koji ima uporište u stručnoj i znanstvenoj literaturi iz ovog područja te autoričinom roditeljskom, odgajateljskom i nastavničkom iskustvu, nije ponuditi gotove savjete niti općeprimjenjive recepte za odgoj i obrazovanje djece.

Naprotiv, njegov je smisao čitatelje potaknuti na promišljanje o pitanjima odgoja i obrazovanja iz nekog novog kuta te na (samo)procjenu vlastite uloge u tom procesu. U funkciji toga, neki problemi opisani su pojednostavljeno, a situacije prikazane karikirano, bilo riječima ili crtežom.

Na kraju je priručnika autorica ponudila i praktične radionice za roditelje, te radionice za odgajatelje i učitelje.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: