KAKO DJETETU POMOĆI DA...(P)OSTANE KREATIVNO I DA SE IZRAŽAVA JEZIKOM UMJETNOSTI Prikaži uvećano

KAKO DJETETU POMOĆI DA...(P)OSTANE KREATIVNO I DA SE IZRAŽAVA JEZIKOM UMJETNOSTI

Edita Slunjski

Element

9789531979641

Novi proizvod

Biblioteka "Kako djetetu pomoći da..... sastoji se od devet stručno-popularnih priručnika, u kojima se obrađuju teme koje bi mogle biti zanimljive svima koji se privatno ili profesionalno bave odgojem i obrazovanjem djece predškolske i školske dobi...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

21,30 KM .

Podaci

Autor Edita Slunjski
Izdavač Element
Godina 2013
Uvez meki
Broj stranica 109
ISBN 978-953-197-964-1
Jezik Hrvatski

Više informacija

Biblioteka "Kako djetetu pomoći da..... sastoji se od devet stručno-popularnih priručnika, u kojima se obrađuju teme koje bi mogle biti zanimljive svima koji se privatno ili profesionalno bave odgojem i obrazovanjem djece predškolske i školske dobi.

Smisao ovog materijala, koji ima uporište u stručnoj i znanstvenoj literaturi iz ovog područja te autoričinom roditeljskom, odgajateljskom i nastavničkom iskustvu, nije ponuditi gotove savjete niti općeprimjenjive recepte za odgoj i obrazovanje djece.

Naprotiv, njegov je smisao čitatelje potaknuti na promišljanje o pitanjima odgoja i obrazovanja iz nekog novog kuta te na (samo)procjenu vlastite uloge u tom procesu. U funkciji toga, neki problemi opisani su pojednostavljeno, a situacije prikazane karikirano, bilo riječima ili crtežom.

Na kraju je priručnika autorica ponudila i praktične radionice za roditelje, te radionice za odgajatelje i učitelje.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: