UČITELJ - OD PRIPRAVNIKA DO SAVJETNIKA Prikaži uvećano

UČITELJ - OD PRIPRAVNIKA DO SAVJETNIKA

Ivana Jurjević Jovanović i suradnici

Školska knjiga

9789530517370

Novi proizvod

Učiteljima pripravnicima priručnik donosi sadržaje koji su im potrebni za polaganje stručnog ispita, dok će iskusni učitelji saznati koji su koraci u postupku napredovanja u zvanje. Autori su ovim priručnikom, na temelju svojega bogatog iskustva u savjetodavnom radu, ponudili praktične savjete koje učitelji mogu primijeniti u svakidašnjem radu...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

46,25 KM .

Podaci

Autor Ivana Jurjević Jovanović i suradnici
Izdavač Školska knjiga
Godina 2017
Uvez meki
Broj stranica 147
ISBN 978-953-0-51737-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Priručnik Učitelj – od pripravnika do savjetnika namijenjen je kako učiteljima pripravnicima koji tek trebaju položiti stručni ispit tako i učiteljima koji žele napredovati u profesionalnom razvoju. U njemu će učitelji svih generacija pronaći korisne i uporabljive informacije o tome kako biti kvalitetan razrednik, učinkovito voditi cjelokupnu pedagošku dokumentaciju i evidenciju, osobito e-Dnevnik, uspješno surađivati s lokalnom zajednicom te organizirati izvannastavne aktivnosti, izvanučioničku nastavu i nastavu u školi u bolnici, te kreativno primjenjivati sadržaje zdravstvenog odgoja te građanskog odgoja i obrazovanja. Učiteljima pripravnicima priručnik donosi sadržaje koji su im potrebni za polaganje stručnog ispita, dok će iskusni učitelji saznati koji su koraci u postupku napredovanja u zvanje. Autori su ovim priručnikom, na temelju svojega bogatog iskustva u savjetodavnom radu, ponudili praktične savjete koje učitelji mogu primijeniti u svakidašnjem radu. 
Priručnik će kao vrijedan izvor informacija korisno poslužiti učiteljima razredne nastave, učiteljima predmetne nastave, te stručnim suradnicima i ravnateljima.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: