POBOŽNOST SV. MIHAELU ARKANĐELU Prikaži uvećano

POBOŽNOST SV. MIHAELU ARKANĐELU

Verbum

9789532356175

Novi proizvod

Knjižica Pobožnost sv. Mihaelu arkanđelu sadrži devetnicu, krunicu, litanije, molitvu i čin posvete sv. Mihaelu arkanđelu, a sadržaj je obogaćen i izvještajem o ukazanjima sv. Mihaela u Garganu gdje se nalazi njegovo najveće svetište koje je posjetilo nekoliko papa, a među njima i Ivan Pavao II. U knjižici se nalazi i Papin govor koji je tom prigodom uputio hodočasnicima.

Više detalja

3,75 KM .

Podaci

Izdavač Verbum
Godina 2018
Uvez Klamano
Broj stranica 52
ISBN 978-953-235-617-5
Jezik Hrvatski

Više informacija

Sv. Mihael arkanđeo predvodnik je duhovne borbe s Luciferom i njegovom sotonskom vojskom te ga se osobito zaziva u trenutcima duhovne borbe. Svetome Mihaelu osobito se moli za zagovor u bolesti duše i tijela te na času smrti kada je njegova snažna pomoć još potrebnija i kada je duša pod vrlo teškim napadima Sotone. Sveti Mihael zaštitnik je brojnih župa, crkava i kapelica. Osobit je zaštitnik policajaca i vojnika, a napose padobranaca i borbenih pilota te radiologa.

Knjižica Pobožnost sv. Mihaelu arkanđelu sadrži devetnicu, krunicu, litanije, molitvu i čin posvete sv. Mihaelu arkanđelu, a sadržaj je obogaćen i izvještajem o ukazanjima sv. Mihaela u Garganu gdje se nalazi njegovo najveće svetište koje je posjetilo nekoliko papa, a među njima i Ivan Pavao II. U knjižici se nalazi i Papin govor koji je tom prigodom uputio hodočasnicima.

„Ova bitka protiv Sotone, koji je potpuno suprotan liku arkanđela Mihaela, aktualna je i danas jer je đavao još uvijek živ i vrlo aktivan u svijetu. U ovoj se borbi zaziva svetoga Mihaela arkanđela kojega Crkva ni na Istoku ni na Zapadu nije prestala častiti.“
sv. Ivan Pavao II.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: