Isusovi sugovornici Prikaži uvećano

ISUSOVI SUGOVORNICI

Ratko Perić

Crkva na Kamenu

3870149003944

Novi proizvod

Čitatelji imaju u rukama ovaj novi svezak duhovnih vježbi s naslovom "Isusovi sugovornici", namijenjen u prvome redu svećenicima, biskupovim suradnicima u vodstvu biskupije i u dušobrižništvu, a koji može poslužiti i za dnevna razmatranja, i za prigodne propovijedi, i za školske i župne kateheze...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

25,00 KM .

Podaci

Autor Ratko Perić
Izdavač Crkva na Kamenu
Godina 2011
Uvez tvrdi
Broj stranica 295
ISBN 3870149003944
Jezik Hrvatski

Više informacija

Žetva je velika. Znamo i iz božanske objave i iz konkretne crkvene prakse da su duhovna zvanja, svećenička, kao i redovnička muška i ženska, isključiv Božji dar. Ono što nam je u tome čudesno jest činjenica da se taj dar s neba može na neki način izmoliti. Tako je rekao Isus: "Žetva je velika, ali radnika malo. Molite dakle Gospodara žetve da radnike pošalje u žetvu svoju" (Lk 10,2). Ne može nitko od nas zaslužiti taj dar. Ne može ga ni namijeniti za neku određenu osobu, župu ili Crkvu. Nego tako treba moliti da Gospodar žetve i Gospodar radnika rasporedi kako samo on hoće. Mi molimo Boga za duhovna zvanja, ali hoće li Bog dati ovoj ili onoj župi ili redovničkoj zajednici, to je njegov božanski izbor.

Čitatelji imaju u rukama ovaj novi svezak duhovnih vježbi s naslovom "Isusovi sugovornici", namijenjen u prvome redu svećenicima, biskupovim suradnicima u vodstvu biskupije i u dušobrižništvu, a koji može poslužiti i za dnevna razmatranja, i za prigodne propovijedi, i za školske i župne kateheze.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: