Mojsije! Mojsije! Prikaži uvećano

MOJSIJE! MOJSIJE!

Ratko Perić

Crkva na Kamenu

3870149003487

Novi proizvod

Duhovne vježbe s temom iz Mojsijeva života i djelovanja su namijenjene u prvom redu svećenicima. Drugi vatikanski koncil donosi ovu odredbu o "duljim duhovnim vježbama"...

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

20,00 KM .

Podaci

Autor Ratko Perić
Izdavač Crkva na Kamenu
Godina 2007.
Uvez tvrdi
Broj stranica 274
ISBN 3870149003487
Jezik Hrvatski

Više informacija

Duhovne vježbe s temom iz Mojsijeva života i djelovanja su namijenjene u prvom redu svećenicima. Drugi vatikanski koncil donosi ovu odredbu o "duljim duhovnim vježbama":

  • 'Biskupi se moraju brinuti za duhovno, intelektualno i materijalno dobro svojih svećenika, da bi oni mogli sveto i pobožno živjeti te svoju službu obavljati vjerno i plodonosno. Zato neka podupiru ustanove i upriličuju posebne sastanke na kojima će se svećenici povremeno sastajati da bi mogli obaviti dulje duhovne vježbe za obnovu svoga života, kao i da bi stekli dublje znanje u crkvenim disciplinama, posebno u Svetom Pismu i teologiji te u važnijim socijalnim pitanjima i novim metodama pastoralnog djelovanja' (Dekret o biskupima Christus Dominus, 16).
  • Biskup je Ratko duhovne vježbe o Mojsijevu vodstvu, primjeru i karakteru sastavio, održao, za tisak priredio i svećenicima ih daje na čitanje i razmatranje.

Don Ante Luburić

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: