POBOŽNOST SV. JOSIPU Prikaži uvećano

POBOŽNOST SV. JOSIPU

Verbum

9789532353754

Novi proizvod

Ovaj je knjižica neophodna pomoć za sve one koji se žele moliti sv. Josipu te najbolji posrednik za svaku milost koju molimo od Gospodina po zagovoru sv. Josipa. 

Više detalja

3,75 KM .

Podaci

Izdavač Verbum
Godina 2014
Uvez Klamano
Broj stranica 64
Format 140 x 100
ISBN 978-953-235-375-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ovaj je knjižica neophodna pomoć za sve one koji se žele moliti sv. Josipu te najbolji posrednik za svaku milost koju molimo od Gospodina po zagovoru sv. Josipa. Tri su omiljene pobožnosti sadržane u ovome izdanju:

Tridesetodnevna pobožnost – opipljivi znak učinkovitog zagovora ovoga velikoga sveca kojeg je Bog pozvao da se brine za potrebe svete nazaretske Obitelji u svakodnevnom životu. Svaka se osoba može skloniti pod zaštitu sv. Josipa, pod njegov plašt, te tražiti utjehu i utočište od životnih problema i tražiti toplinu Božje ljubavi.

Devetnica sv. Josipu – ova se devetnica može moliti kad god smo u potrebi i želimo tražiti sv. Josipa za neki određeni zagovor ili kad želimo izraziti odanost ovome svecu.

Žalosti i radosti sv. Josipa – pobožnost koja se temelji na otajstvima Isusovog obiteljskog života u kojem je sv. Josip bio prisutan na poseban način i u koji je bio uključen. Obavljanje ove pobožnosti izvor je mnogih milosti i blagoslova.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: