POBOŽNOST SV. BENEDIKTU Prikaži uvećano

POBOŽNOST SV. BENEDIKTU

Verbum

9789532353990

Novi proizvod

Ova će molitvena knjižica biti vrijedna pomoć za sve one koji nose ili žele nositi medaljicu sv. Benedikta te se upoznati sa svim milostima i oprostima koje ova pobožnost donosi. U knjižici su sadržane litanije, krunica, devetnica te brojne molitve za zagovor sv. Benedikta.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

2,80 KM .

Podaci

Izdavač Verbum
Godina 2014
Uvez meki
Broj stranica 32
Format 140 x 100
ISBN 978-953-235-399-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Sveti Benedikt, duhovni velikan i jedan od otaca zapadne kulture, “bio je muž časna života, milošću i imenom Benedikt – Blagoslovljen”. Osnivatelj benediktinskoga reda koji se brzo proširio po cijelome svijetu te duhovni autoritet monaškoga života. Ostavio nam je čitavo bogatstvo duhovnih sadržaja, molitava, tekstova, savjeta, a među najpopularnijim
je ostavštinama svetoga Benedikta i križ, tj. medaljica svetoga Benedikta uz koju se vežu brojni oprosti i zaštita od svakoga zla.

Da bismo se "okoristili" ovom medaljicom svetoga Benedikta, nije dovoljno odnijeti je na blagoslov i onda nositi oko vrata, u torbi, novčaniku i sl. Koristit će nam onoliko koliko i preko nje bude rasla naša vjera i naše povjerenje u Božju ljubav i zagovor svetoga Benedikta. Ova će molitvena knjižica biti vrijedna pomoć za sve one koji nose ili žele nositi
medaljicu sv. Benedikta te se upoznati sa svim milostima i oprostima koje ova pobožnost donosi. U knjižici su sadržane litanije, krunica, devetnica te brojne molitve za zagovor sv. Benedikta.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: