POBOŽNOST SV. ŠARBELU MAKHLUFU Prikaži uvećano

POBOŽNOST SV. ŠARBELU MAKHLUFU

Verbum

9789532354997

Novi proizvod

Čudotvorni sveti Šarbel Makhluf, omiljeni svetac cijeloga svijeta, svoju je svetost postigao kao skroviti i samozatajni libanonski redovnik, a posljednjih 15 godina života proveo je kao pustinjak, posve uronjen u kontemplaciju i mrtvljenje. U ovoj se knjižici nalaze devetnica, litanije, krunica i molitve za milosti i zagovor ovoga moćnog sveca.

Više detalja

2,80 KM .

Podaci

Izdavač Verbum
Godina 2017
Uvez Klamano
Broj stranica 32
Format 140 X 100
ISBN 978-953-235-499-7
Jezik Hrvatski

Više informacija

Čudotvorni sveti Šarbel Makhluf, omiljeni svetac cijeloga svijeta, svoju je svetost postigao kao skroviti i samozatajni libanonski redovnik, a posljednjih 15 godina života proveo je kao pustinjak, posve uronjen u kontemplaciju i mrtvljenje. 

Gotovo da nema zemlje gdje se vjernici ne mole svetome Šarbelu, inače zaštitniku Libanona. Nakon njegove smrti na grobu je 45 dana i noći treperilo svjetlo, a tijelo mu je ostalo neraspadnuto sve do naših dana. Na grobu se osjećao poseban miris. Samo u prva tri mjeseca nakon njegove smrti zabilježeno je 350 ozdravljenja po njegovu zagovoru zbog čega su ga već za života, a još više poslije smrti, nazivali čudotvorcem! Godine 1965. papa Pavao VI. proglasio ga je blaženim, a 1977. i svetim.

U ovoj se knjižici nalaze devetnica, litanije, krunica i molitve za milosti i zagovor ovoga moćnog sveca.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: