Ne bojte se sanjati velike stvari Prikaži uvećano

NE BOJTE SE SANJATI VELIKE STVARI

Papa Franjo - Jorge Mario Bergoglio

Verbum

9789532353808

Novi proizvod

Od trenutka izbora za rimskoga biskupa papa Franjo oduševio je svijet svojom karizmom koja zrači skromnošću i jednostavnošću, a njegove neposredne i iskrene riječi prepune topline i razumijevanja privlače veliku pozornost...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

26,80 KM .

Podaci

Autor Papa Franjo - Jorge Mario Bergoglio
Izdavač Verbum
Godina 2014
Uvez tvrdi
Broj stranica 168
ISBN 9789532353808
Jezik Hrvatski

Više informacija

Od trenutka izbora za rimskoga biskupa papa Franjo oduševio je svijet svojom karizmom koja zrači skromnošću i jednostavnošću, a njegove neposredne i iskrene riječi prepune topline i razumijevanja privlače veliku pozornost. Ne čudi stoga da Papine kratke poruke na internetu, upućene preko društvene mreže Twitter, prati više od 13 milijuna ljudi.

Te poruke koje se odlikuju jezgrovitošću i dubokom jednostavnošću sada su prvi put sabrane na jednomu mjestu u ovoj jedinstvenoj knjizi, obogaćenoj izražajnim Papinim fotografijama i profinjenim grafičkim dizajnom.

Kratke, ali iznimno poticajne i ohrabrujuće, ove misli pape Franje bit će nadahnuće i duhovno obogaćenje svima koji ih budu čitali otvorena srca.

Svojim formatom, izgledom i sadržajem knjiga Nemojte se bojati sanjati velike stvari vrlo je prikladna i kao dar u najrazličitijim prigodama.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: