ANATOMIJA BODYBUILDINGA Prikaži uvećano

ANATOMIJA BODYBUILDINGA

Nick Evans

Znanje d.o.o.

9789533246208

Novi proizvod

Ilustrirani vodič za povećanje mišićne mase i oblikovanje tijela.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

31,90 KM .

Podaci

Autor Nick Evans
Izdavač ZNANJE d.o.o.
Uvez meki
Broj stranica 194
ISBN 978-953-324-620-8
Jezik Hrvatski
Nakladnik O.Š. Znanje

Više informacija

Ilustrirani vodič za povećanje mišićne mase i oblikovanje tijela.

Oblikujte svoje tijelo kako nikad niste mislili da je moguće! S detaljnim anatomskim ilustracijama svih vježbi u kombinaciji sa savršeno preciznim uputama, Anatomija bodybuildinga idealan je vodič za sve one koji žele raditi na svome tijelu, postići idealnu masu i definiciju mišića.

S fokusom na primarnim mišićnim skupinama poput ramena, prsa, leđa, ruku, nogu i trbušnjaka, ali obrađujući i ostale mišićne zone i teško dostupna područja, Anatomija bodybuildinga omogućit će Vam postizanje sjajnih rezultata. Također će vas naučiti kako modificirati tehnike vježbi kako biste prilagodili program vježbanja svojim specifičnim potrebama. Kombinirajući stručnost dr. Nicka Evansa, kolumniste časopisa MuscleMag International, bodybuilder i Billa Hamiltona, kirurga ortopedije s umjetničkim talentom, Anatomija bodybuildinga ultimativni je vodič kroz trening za bodybuildere i trenere snage.

"Nitko ne poznaje anatomiju bodybuildinga poput dr. Nick Evansa. On je majstor ljudskog tijela.“ - Robert Kennedy, urednik, MuscleMag

30 drugih knjiga iz iste kategorije: