MENADŽER NA MAFIJAŠKI NAČIN Prikaži uvećano

MENADŽER NA MAFIJAŠKI NAČIN

Skupina autora

VEBLE commerce

9789536458806

Novi proizvod

Najstariji i najbolje organiziran svjetski konglomerat otkriva metode menadžmenta koje svatko može primjenjivati. Menadžer na mafijaški način kloni se teorijskih tlapnji u prikazivanju filozofije upravljanja na kojoj se temelji i opstoji "Šuteći imperij" kroz stoljeća ekspanzije i uspješnosti....

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

24,00 KM .

Podaci

Autor Skupina autora
Izdavač VEBLE commerce
Godina 2005
Uvez meki
Broj stranica 140
ISBN 953-6458-80-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Najstariji i najbolje organiziran svjetski konglomerat otkriva metode menadžmenta koje svatko može primjenjivati. Menadžer na mafijaški način kloni se teorijskih tlapnji u prikazivanju filozofije upravljanja na kojoj se temelji i opstoji "Šuteći imperij" kroz stoljeća ekspanzije i uspješnosti.

Izdvajamo neka zrnca mudrosti:

"Provjerite da ste razumjeli šefov nalog prije kretanja u akciju. Što ako premlatite krivog tipa ili postavite bombu na krivu lokaciju ... ? Vježbajte vještinu postavljanja pitanja." "Držite prijatelje blizu, a neprijatelje još bliže". "Ne uplićite se u bilo kakve sukobe vezane uz uredsku politiku, a da se prije ne zapitate: "Što time dobivam?", a potom "Što time dobivaju oni?" "Ako morate lagati, budite kratki".

30 drugih knjiga iz iste kategorije: