UČIM I VESELIM SE Prikaži uvećano

UČIM I VESELIM SE

Jasna Relja

Naklada Ljevak

9789533039770

Novi proizvod

Priručnik Učim i veselim se donosi didaktičke materijale za individualni rad stručnog suradnika pedagoga s učenikom. Cilj je ovih didaktičkih materijala učenicima u individualnom radu pobuditi znatiželju prema učenju, zadovoljstvo i pristup učenju kao izvoru osobnog rasta i razvoja potičući zadovoljstvo i veselje učenjem...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

30,50 KM .

Podaci

Autor Jasna Relja
Izdavač Naklada Ljevak
Godina 2016
Uvez meki
Broj stranica 136
ISBN 978-953-303-977-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Priručnik Učim i veselim se donosi didaktičke materijale za individualni rad stručnog suradnika pedagoga s učenikom. Cilj je ovih didaktičkih materijala učenicima u individualnom radu pobuditi znatiželju prema učenju, zadovoljstvo i pristup učenju kao izvoru osobnog rasta i razvoja potičući zadovoljstvo i veselje učenjem.

Priručnik se sastoji od radnih listova koji sadrže pismene i usmene zadatke koji pomažu pedagogu u dijagnosticiranju nekoliko vrsta teškoća u učenika (teškoće čitanja, pisanja, računanja, poteškoće koncentracije i emocionalne teškoće), ali istovremeno pomažu i potiču učenikov kognitivni i socijalni razvoj. Priručnik je sastavni dio „Metodike individualnog rada s učenicima“ koja teoretski razrađuje metode i postupke u individualnom radu s učenicima, dok ovaj priručnik donosi konkretne radne zadatke. Priručnikom se mogu koristiti i učitelji u razrednoj nastavi i roditelji u radu s djetetom kod kuće.

 

30 drugih knjiga iz iste kategorije: