ŠKOLA BEZ MUKE Prikaži uvećano

ŠKOLA BEZ MUKE

Jeanne Shay Schumm

OSTVARENJE d.o.o.

9789536827312

Novi proizvod

ZA UČENIKE:

Što ti je sve potrebno da bi škola postala lakša, podnošljivija - možda čak i zabavna?...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

45,00 KM .

Podaci

Autor Jeanne Shay Schumm
Izdavač Ostvarenje d.o.o.
Godina 2005
Uvez meki
Broj stranica 136
ISBN 953-6827-31-X
Jezik Hrvatski

Više informacija

ZA UČENIKE:

Što ti je sve potrebno da bi škola postala lakša, podnošljivija - možda čak i zabavna?

Treba ti ŠKOLA BEZ MUKE.

Kako brže čitati, pametnije učiti, poboljšati pisanje, organizirati vrijeme, redovito pisati zadaće, postizati bolje rezultate na testovima i nositi se sa svim vrstama domaćih zadataka?

ŠKOLA BEZ MUKE ima odgovore

Što ako mrziš pisati? U zaostatku si sa domaćim zadaćama? Danima si pod stresom zbog testova? Očajno vodiš bilješke? Ne možeš se koncentrirati? Moraš razgovarati s nastavnikom?

ŠKOLA BEZ MUKE može pomoći

Ovaj jednostavan vodič sadrži sve što ti je potrebno da uspiješ u školi. Sadrži iskustva ostalih učenika o onome što je njima pomoglo. Daje savjete o korištenju računala, Interneta i e-pošte za školske projekte i istraživanja. Strategije koje su uistinu učinkovite u vođenju bilježaka, pisanju radova, slijeđenju uputa, postavljanju ciljeva i još mnogo više. Izravno govori o rješavanju problema u školi. Tu su još i tablice, formulari i liste provjere koje možeš fotokopirati i svakodnevno koristiti. 

Zato nemoj dopustiti da ti ova knjiga skuplja prašinu na polici. Nosi je u ruksaku, drži na radnom stolu ili pohrani u svoj ormarić - bilo kamo gdje ti može uvijek biti na dohvatu ruke. Otvori je uvijek kada zaželiš ŠKOLU BEZ MUKE. Počni još danas!

30 drugih knjiga iz iste kategorije: