BUDIMO PRIJATELJI -33 PEDAGOŠKE RADIONICE Prikaži uvećano

BUDIMO PRIJATELJI -33 PEDAGOŠKE RADIONICE

Ladislav Bognar, Maja Uzelac, Aida Bagić

MALI KORAK

9789537658014

Novi proizvod

Odgoj za mir, nenasilje i suradnju danas je jedno od najaktualnijih područja odgojnog djelovanja u cijelom svijetu. Dok u zemljama Zapada postoji obilje literature na temu odgoja za mir i nenasilje, u nas se tek u posljednje vrijeme pojavilo nekoliko knjiga koje žele čitatelje  upoznati s tim sadržajima...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

48,00 KM .

Podaci

Autor Ladislav Bognar, Maja Uzelac, Aida Bagić
Izdavač MALI KORAK
Godina 2012
Uvez meki
Broj stranica 213
ISBN 9789537658014
Jezik Francuski

Više informacija

Odgoj za mir, nenasilje i suradnju danas je jedno od najaktualnijih područja odgojnog djelovanja u cijelom svijetu. Dok u zemljama Zapada postoji obilje literature na temu odgoja za mir i nenasilje, u nas se tek u posljednje vrijeme pojavilo nekoliko knjiga koje žele čitatelje  upoznati s tim sadržajima. S obzirom na to da se u našoj zemlji tek počinju razvijati UNESCO-ve udružne škole koje za temelj svojeg rada imaju odgoj za međunarodno razumijevanje, toleranciju i suradnju, te da se započelo raditi na projektima odgoja za mir u dječjim vrtićima i školama, ali bez odgovorajuće literature, onda je jasno koliko je ovaj priručnik važan. 

(iz recenzije dr. Dubravke Maleš)

Smatram da će ovaj priručnik biti vrijedno pomagalo brojnim učiteljima i odraslima koji u radionicama rade s djecom i mladima. Priručnik je u ovo teško vrijeme optimističan, nadahnut nadom, okrenut budućnosti, a prošlost nastoji ugraditi u osobnost kao nešto vrijedno ma kako bolna bila.

(iz recenzije dr. Zlatka Bastašića)

30 drugih knjiga iz iste kategorije: