KAKO POMOĆI KĆERI DA ZAVOLI SVOJE TIJELO Prikaži uvećano

KAKO POMOĆI KĆERI DA ZAVOLI SVOJE TIJELO

Brenda Lane Richardson, Elane Rehr

VBZ

9799532012124

Novi proizvod

Ova knjiga je izuzetno koristan vodič koji svojim savjetima pomaže djevojkama da prevladaju tjeskobu pri doživljavanju svojih tijela, kao i nadahnuti kulturni komentar društvenih pritisaka koji u dvadeset prvom stoljeću čine odrastanje u ženskom tijelu tako teškim i kompleksnim...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

38,00 KM .

Podaci

Autor Brenda Lane Richardson, Elane Rehr
Izdavač VBZ
Godina 2002
Uvez tvrdi
Broj stranica 192
ISBN 953-201-212-5
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ova knjiga je izuzetno koristan vodič koji svojim savjetima pomaže djevojkama da prevladaju tjeskobu pri doživljavanju svojih tijela, kao i nadahnuti kulturni komentar društvenih pritisaka koji u dvadeset prvom stoljeću čine odrastanje u ženskom tijelu tako teškim i kompleksnim.

Sjedi uspravno da ti se ne opusti trbuh. Mršavo je uvijek ‘in’.
Mnogo si zgodnija kad se smiješ. Dečki vole cure s velikim grudima.
Učinila bih sve da imam noge poput tvojih.

Uz svakodnevno bombardiranje negativnim porukama – od pogrešno upućenih odraslih osoba, prijateljica i prijatelja, medija – kako naše kćeri mogu imati pozitivan odnos prema svome tijelu? Iako sami ne možete promijeniti društvo, postoje načini kojima ćete poduprijeti i ojačati osjećaj osobnosti u vaše kćeri.

U ovoj knjizi dvije majke – jedna klinički psiholog, a druga nagrađivana novinarka – udružile su se kako bi roditeljima dale praktične ideje primjerene njihovim djevojčicama od rođenja do tinejdžerske dobi. Ove inicijative potiču roditelje da aktivno pomažu kćerima kako bi one stekle samopouzdanje, odnosile se prema tijelu s poštovanjem i ljubavlju te se pomirile sa svojom jedinstvenom tjelesnom građom tako da mogu uživati u osjećaju ženstvenosti i fizičke sposobnosti.

Psihološki pronicav i zabavan za čitanje, ovaj će vam vodič pomoći odrediti novu generaciju zdravih djevojaka. Sada je najpogodnije vrijeme da pomognemo našim kćerima u razvoju da nauče voljeti svoja tijela.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: