MALO DIJETE I PROSTOR : Igranje bez igračaka Prikaži uvećano

MALO DIJETE I PROSTOR : Igranje bez igračaka

RENATA RADE

FoMa

9789536878048

Novi proizvod

Knjiga “Malo dijete i prostor” nedostajala je našoj pedagoško-logopedskoj literaturi. Pisana je u obliku priručnika za poticanje psihomotornog i govornog razvoja, a namijenjena je svima koji se profesionalno ili privatno bave djecom...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

37,50 KM .

Podaci

Autor Renata Rade
Izdavač FoMa
Godina 2003
Uvez meki
Broj stranica 193
ISBN 953-6878-04-6
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga “Malo dijete i prostor” nedostajala je našoj pedagoško-logopedskoj literaturi. Pisana je u obliku priručnika za poticanje psihomotornog i govornog razvoja, a namijenjena je svima koji se profesionalno ili privatno bave djecom.

Autorica je logoped s dvadestogodišnjim iskustvom rada u Poliklinici SUVAG, a u knjizi iznosi svoja praktična iskustva i osobne metode vezane za rad s malom djecom i problemima vezanim uz razvoj i poremećaje govora.

Posebno su korisni i originalni prilozi u kojima se daju konkretni i detaljno opisani zadaci-igre, slijedom kronološke progresije od najranije dobi. Svaki je zadatak-igra iscrpno objašnjen i popraćen uputama i savjetima za njegovo provođenje, te su dane preporuke za njihovo uspješno ostvarivanje. Aktivnosti se ne provode kao vježbanje i obavljanje zadataka, nego u igri koja je poticaj za razvijanje dobre suradnje i ugodne atmosfere, što je preduvjet za postizanje svakog napretka.

Priručnik je podjednako namijenjen logopedima – praktičarima, redovitim i specijalnim predškolskim ustanovama, ali i roditeljima koji više pažnje posvećuju razvoju svoje djece, a posebno onim roditeljima kod čije se djece opažaju određene razvojne teškoće.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: