SAMOPOUZDANI RODITELJI Prikaži uvećano

SAMOPOUZDANI RODITELJI

Jane Scott, Stephanie Land

Mozaik knjiga

9789531424172

Novi proizvod

Knjiga SAMOPOUZDANI RODITELJI otkrit će vam što je potrebno za djetetov zdrav razvoj osim zdrave prehrane, sna i sigurnog okruženja.

Taj je popis kratak: obitelj, prijatelji i igra. To su osnove. I to vrlo jednostavne!...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

36,90 KM .

Podaci

Autor Jane Scott, Stephanie Land
Izdavač Mozaik knjiga
Godina 2019
Uvez meki
Broj stranica 195
ISBN 978-953-14-2417-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga SAMOPOUZDANI RODITELJI otkrit će vam što je potrebno za djetetov zdrav razvoj osim zdrave prehrane, sna i sigurnog okruženja.

Taj je popis kratak: obitelj, prijatelji i igra. To su osnove. I to vrlo jednostavne!

Pedijatrica Jane Scott je u svojoj dugogodišnjoj praksi viđala mnoge roditelje ispunjene strahom i zabrinutošću. U ovoj knjizi daje korisne savjete kako se prestati stalno brinuti, odbaciti nesigurnosti i beskorisne savjete te uživati u odgoju i brizi za dijete, od djetetova spavanja cijelu noć, bezbrižnog dojenja do zabavnih obroka i lakog postavljanja pravila i granica.

Knjiga Samopouzdani roditelji pokazuje nam kako da ne budemo samo bolji roditelji vlastitoj djeci nego i sretniji i uravnoteženiji ljudi. Bilo bi šteta provesti godine koje možete uživati sa svojom djecom u zabrinutosti zbog toga što može poći po zlu, umjesto u zahvalnosti za sve što je u redu.

Ovaj optimistični priručnik naučit će nas kako male promjene mogu donijeti velike rezultate – pomažući i roditeljima i djeci da se osjećaju sigurnije i povezanije. Neće vas naučiti kako valja biti savršen roditelj, nego kako možete biti sretni jer ste najbolji roditelj koji možete biti.

Odbijte strah koji vam se nameće i opustite se!
Prihvatite najbolje savjete i usporite!

30 drugih knjiga iz iste kategorije: