DJECA BOLJE UČE UZ KINEZIOLOGIJU Prikaži uvećano

DJECA BOLJE UČE UZ KINEZIOLOGIJU

Helga Baureis, Claudia Wagenmann

HARFA

9789537351304

Novi proizvod

Djeca su pod neprestanim pritiskom, boje se, postaju nemirna, blokiraju se, divljaju – jer učitelji i nastavnici moraju, a roditelji žele vidjeti postignuća. Obiteljska situacija nije više jednostavna: nekada su djeca učila za život, a danas uče samo za (kratkoročan) uspjeh...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

37,00 KM .

Podaci

Autor Helga Baureis, Claudia Wagenmann
Izdavač Harfa d.o.o.
Godina 2015
Uvez meki
Broj stranica 149
ISBN 978-953-7351-30-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

Instrukcije, zadaće, štrebanje, samo štrebanje...


Djeca su pod neprestanim pritiskom, boje se, postaju nemirna, blokiraju se, divljaju – jer učitelji i nastavnici moraju, a roditelji žele vidjeti postignuća. Obiteljska situacija nije više jednostavna: nekada su djeca učila za život, a danas uče samo za (kratkoročan) uspjeh. Često imamoosjećaj da odrasli misle da djeca moraju ispaštati da bi se kasnije snašla u društvu. Kineziologija nas vrlo jednostavnim metodama oslobađa stresa, djeca i roditelji opet mogu slobodno disati.


Moto glasi: aktivirati, ne blokirati! Jednostavne vježbe bude dječji potencijal, oslobađaju dijete napetosti, uklanjaju stres i daju energiju. Ovo je prvi kineziološki savjetnik za roditelje, učitelje, nastavnikei učenike koji pokazuje nove putove: djeca vježbaju koordinaciju tijela, povećavaju motiviranost i izgrađuju sigurnost te uče kako sama mogu aktivirati svoje reakcijske i memorijske potencijale.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: