PRIRUČNIK ZA RAD S HIPERAKTIVNOM DJECOM U ŠKOLI Prikaži uvećano

PRIRUČNIK ZA RAD S HIPERAKTIVNOM DJECOM U ŠKOLI

Tena Velki

Naklada Slap

9789531918732

Novi proizvod

Prošireno, 2. izdanje Priručnika za rad s hiperaktivnom djecom u školi nastalo je kao posljedica nastavka sustavnog rada s hiperaktivnom djecom, ali i kao posljedica novih spoznaja dobivenih temeljem znanstvenih istraživanja i projekata...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

61,50 KM .

Podaci

Autor Tena Velki
Izdavač Naklada Slap
Uvez meki
Broj stranica 176
ISBN 978-953-191-873-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Prošireno, 2. izdanje Priručnika za rad s hiperaktivnom djecom u školi nastalo je kao posljedica nastavka sustavnog rada s hiperaktivnom djecom, ali i kao posljedica novih spoznaja dobivenih temeljem znanstvenih istraživanja i projekata. S obzirom na to da se u posljednjih nekoliko godina puno radilo na uvođenju asistenata u škole, kao pomoć i podrška svoj djeci s razvojnim teškoćama a ne samo djeci s ADHD-om, postojala je i potreba za nadopunom sadržaja knjige.

U proširenom izdanju dodani su određeni praktični materijali kao pomoć roditeljima i nastavnicima u radu s hiperaktivnom djecom. Nadopunjeno je novim studijama provedenim u svijetu, ali i u Hrvatskoj, a od posebnog su značenja dva nova poglavlja. Prvo od njih se bavi programima intervencije i prevencije, koji se sve češće spominju u školskom kontekstu u radu s hiperaktivnom djecu, a poneke škole su ih i počele uvoditi. Drugo dodano poglavlje stavlja naglasak na igru, spontanu aktivnost koja karakterizira djetinjstvo i ujedno značajno utječe na dječji razvoj. U ovom kontekstu prikazano je značenje igre u terapijskom radu s hiperaktivnom djecom te se dani i prijedlozi igara koje potiču razvoj kod hiperaktivne djece.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: