NASTAVNIČKE KOMPETENCIJE Prikaži uvećano

NASTAVNIČKE KOMPETENCIJE

Blaženka Valentina Mandarić, Ružica Razum, Denis Barić

Kršćanska sadašnjost

9789531112079

Novi proizvod

Riječ je o zborniku koji je ishod održanog Simpozija Katoličkoga bogoslovnog fakulteta koji pruža tematski vrlo aktualne i vrijedne priloge o samoj strukturi nastavničkih kompetencija, kao što pruža iscrpne i vrijedne preglede europskih i hrvatskih iskustava u pristupima i načinima formiranja tih kompetencija kroz formalno obrazovanje, ali i kroz nastavničko cjeloživotno osposobljavanje..

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

43,10 KM .

Podaci

Autor Blaženka Valentina Mandarić, Ružica Razum, Denis Barić
Izdavač Kršćanska sadašnjost
Godina 2019
Uvez tvrdi
Broj stranica 197
ISBN 978-953-11-1207-9
Jezik Hrvatski

Više informacija

Zbornik radova predstavlja doprinos zauzetom promišljanju i promicanju nastavničkih kompetencija, aktualnoj temi kao i temi od ključne važnosti za život ljudi danas, napose odgoja djece i mladih, odnosno cjelokupnog sustava odgoja i obrazovanja.

Vrijednost se Zbornika očituje i u tome što potvrđuje značajan doprinos teološke struke tome području. Pod tim vidom predstavlja i svojevrsni primjer kako tražiti načine prisutnosti u području javnih rasprava o temama od zajedničke odgovornosti.

Riječ je o zborniku koji je ishod održanog Simpozija Katoličkoga bogoslovnog fakulteta koji pruža tematski vrlo aktualne i vrijedne priloge o samoj strukturi nastavničkih kompetencija, kao što pruža iscrpne i vrijedne preglede europskih i hrvatskih iskustava u pristupima i načinima formiranja tih kompetencija kroz formalno obrazovanje, ali i kroz nastavničko cjeloživotno osposobljavanje, usavršavanja odnosno obrazovanje.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: