50 IDEJA ZA BOJENJE ZIDOVA Prikaži uvećano

50 IDEJA ZA BOJENJE ZIDOVA

Gail E. McCauley

VEBLE commerce

9789532510942

Novi proizvod

Ovaj priručnik prikazuje kako možete na zidovima u svom domu samostalno stvoriti zanimljive stilske efekte bojom, koje možete vidjeti u časopisima o uređenju interijera...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

42,80 KM .

Podaci

Autor Gail E. McCauley
Izdavač VEBLE commerce
Godina 2009
Uvez meki
Broj stranica 128
ISBN 978-953-251-094-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ovaj priručnik prikazuje kako možete na zidovima u svom domu samostalno stvoriti zanimljive stilske efekte bojom, koje možete vidjeti u časopisima o uređenju interijera.

Današnje tehnike dekorativnog bojenja zidova će preobraziti svaku prostoriju svojim zanimljivim uzorcima, primamljivim bojama i bogatim teksturama. "50 ideja za bojenje zidova" vam pokazuje kako možete ovu čaroliju postići i sami. Pedeset ideja uključuje tehnike koje koriste posebne aplikatore, lažno finiširanje koje oponaša gotovo sve materijale od kamena do tkanine, smione geometrijske oblike i raznolike zidne ukrase. Možete postići najrazličitiji izgled pomoću svake metode, jednostavno mijenjajući boju ili aplikatore.

Iako neke tehnike zahtijevaju posebne alate za bojenje, brojnima su potrebni samo običan kist i valjak za bojenje ili uobičajeni predmeti (na primjer, folija sa zračnim mjehurićima). Sa pedeset različitih mogućnosti, lako ćete odabrati tehniku bojenja koja je najbolja za vaš sljedeći dekorativni projekt.

Uvod za svaku tehniku daje vam savjete o dekoraciji i praktične informacije koje će vam pomoći u odluci.Za svaku tehniku bojenja zida prikazan je veliki uzorak konačnog izgleda. Potom je tehnika objašnjena i prikazana fotografijama korak po korak. Slijedite upute i fotografije i bit ćete uspješni čak i ako nemate nikakvog iskustva sa bojenjem.

U posljednjem dijelu knjige se nalazi poglavlje o osnovama bojenja poput vrsta boja, pripreme zida (koja je važna), te rada sa kistom i valjkom.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: