MALA DJECA S KOMUNIKACIJSKIM TEŠKOĆAMA 1 Prikaži uvećano

MALA DJECA S KOMUNIKACIJSKIM TEŠKOĆAMA 1

RENATA RADE

Naklada FoMa

9789536878291

Novi proizvod

Priručnik „MALA DJECA S KOMUNIKACIJSKIM TEŠKOĆAMA” namijenjen je roditeljima male djece čiji atipičan razvoj komunikacije upućuje na poremećaj iz spektra autizma. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

27,50 KM .

Podaci

Autor Renata Rade
Izdavač Naklada FoMa
Godina 2015
Uvez meki
Broj stranica 96
Format 16,5 x 24
ISBN 978-953-6878-29-1
Jezik Hrvatski

Više informacija

Priručnik „MALA DJECA S KOMUNIKACIJSKIM TEŠKOĆAMA” namijenjen je roditeljima male djece čiji atipičan razvoj komunikacije upućuje na poremećaj iz spektra autizma. Mala djeca s poremećajem iz spektra autizma ne reagiraju na zvukove i glasove iz okoline na uobičajen način, rijetko razmjenjuju emocionalne signale sa svojim bližnjima, rijetko uspostavljaju kontakt oči u oči, manje se glasaju od svojih vršnjaka, rjeđe i teže usvajaju spontanu komunikaciju gestama, a interesi i omiljene aktivnosti su im suženi.

Mnoga djeca se ranom intervencijom, tj. ranim angažmanom njihovih roditelja i stručnjaka mogu „izvući” iz kategorije autističnog spektra ili značajno napredovati njemu „usprkos”. Priručnik nudi, uz savjete i preporuke, konkretne male komunikacijske postupke i igre, koji su dobrodošla pomoć roditeljima male djece s komunikacijskim teškoćama.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: