Oženi ju i umri za nju Prikaži uvećano

OŽENI JU I UMRI ZA NJU

Costanza Miriano

Glas Koncila

9789532415278

Novi proizvod

Uknjizi s podnaslovom Pravi muškarci za žene bez straha autorica na jednostavan i duhovit način progovara o muško-ženskim razlikama s naglaskom na ulogu muškarca u suvremenoj obitelji...

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

29,50 KM .

Podaci

Autor Costanza Miriano
Izdavač Glas Koncila
Godina 2017
Uvez meki
Broj stranica 216
ISBN 9789532415278
Jezik Hrvatski

Više informacija

knjizi s podnaslovom Pravi muškarci za žene bez straha autorica na jednostavan i duhovit način progovara o muško-ženskim razlikama s naglaskom na ulogu muškarca u suvremenoj obitelji.

Kroz jedanaest poglavlja poziva muškarce da ponovo otkriju svoje specifično poslanje u odnosu prema obitelji, ženi i djeci, kao one koji daju sigurnost, ukazuju put te nesebično stavljaju sebe na drugo mjesto. U tom svakodnevnom »umiranju« i sebedarju skriva se tajna radosti, ispunjenosti i zadovoljstva svakog muškarca.

Na dvjestotinjak stranica knjige Oženi je i umri za nju Costanza Miriano piše o ljubavi između supružnika, a posebice se osvrće na ulogu otca i njegovu odgovornost u obitelji te pojašnjava što podrazumijeva pod pojmom istinske muževnosti. Autorica je inspirirana životnim situacijama iz vlastitog života i života prijateljica, pa tako razmišlja o seksualnosti, odgoju te iznosi savjete koji mogu pomoći u zajedničkom životu.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: