OSNOVE POLITIČKOG KOMUNICIRANJA Prikaži uvećano

OSNOVE POLITIČKOG KOMUNICIRANJA

Zoran Tomić

Synopsis

9789537035914

Novi proizvod

Najsigurniji vodič u obrazovanju i praktičnom oblikovanju političke komunikacije, političkih odnosa s javnošću i izbornih kampanja.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

59,70 KM .

Podaci

Autor Zoran Tomić
Izdavač Synopsis
Godina 2012
Uvez tvrdi
Broj stranica 542
Format 17 x 23 cm
ISBN 9789537035914
Jezik Hrvatski

Više informacija

Riječ je o najobuhvatnijem udžbeniku iz suvremenog političkog komuniciranja na hrvatskom, bosanskom i srpskom jezičnom području. Autor je informativno i iscrpno izložio sve relevantne teorijske i praktične aspekte političke komunikacije u suvremenim demokratskim političkim i društvenim sustavima.

Zoran Tomić (Radišići/Ljubuški, 1966), stručnjak za odnose s javnošću, politički analitičar, sveučilišni profesor, dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Jedan je od vodećih znanstvenika na području odnosa s javnošću u BiH i regiji. Predaje na više sveučilišta i visokih škola u BiH i Hrvatskoj. Sudjelovao je u izradi i uvođenju brojnih inovativnih programa odnosa s javnošću na znanstvenoj i stručnoj razini u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Godine 2003. pokrenuo je školu odnosa s javnošću koju su prošli brojni današnji praktičari u BiH. Komunikacijski je konzultant brojnim organizacijama i institucijama. Autor je trinaest knjiga i više od 60 znanstvenih i stručnih radova od kojih je njih polovica s područja odnosa s javnošću.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: