VJEŽBAJTE BEZ SPRAVA Prikaži uvećano

VJEŽBAJTE BEZ SPRAVA

Mark Lauren , Joshua Clark

Mozaik knjiga

9789531415347

Novi proizvod

GENIJALNO JEDNOSTAVAN I UČINKOVIT PROGRAM VJEŽBANJA! OSMISLIO GA JE MARK LAUREN, TRENER ELITNIH VOJNIKA ZA SPECIJALNE OPERACIJE. PROGRAM VJEŽBANJA MOŽETE IZVODITI BILO GDJE I BRZO POSTIĆI NEVJEROJATNE REZULTATE I FORMU KAKVU STE ODUVIJEK ŽELJELI.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

29,90 KM .

Podaci

Autor Mark Lauren , Joshua Clark
Izdavač Mozaik knjiga
Godina 2014
Uvez meki
Broj stranica 207
ISBN 9789531415347
Jezik Hrvatski

Više informacija


Elitni trener specijalnih jedinica Mark Lauren bio je tijekom posljednjeg desetljeća na prvim linijama, pripremajući gotovo tisuću vojnika, dovevši ih u rekordnom vremenu do forme, vitkosti i snage. Tajnu svojega nevjerojatno učinkovitog režima sada otkriva običnim ljudima – jednostavne vježbe koje ne zahtijevaju ništa više od otpora vlastitoj tjelesnoj snazi, a koje će vam pomoći da dosegnete najvišu točku tjelesne kondicije i izgledate bolje nego ikad.

Naoružani Laurenovim motivacijskim tehnikama, stručnim treningom i savjetima o prehrani, vidjet ćete brze rezultate vježbajuci samo trideset minuta dnevno, četiri dana tjedno – u svojoj dnevnoj sobi, dvorištu, garaži, hotelskoj sobi ili uredu.

Vježbe Marka Laurena razvijaju više mišica od dizanja utega, sagorijevaju više masti od aerobike, a sigurnije su i od jednog i od drugog jer vježbe snage bez utega razvijaju ravnotežu i stabilnost te sprječavaju ozljede. Odaberite svoju razinu vježbanja i započnite slijedeći jasne upute za 125 vježbi koje razrauju svaki mišić vašeg tijela, od vrata do gležnjeva. Zaboravite na članstvo u teretani, dizanje utega i zablude iz reklama. Sve je to jadna zamjena za najnapredniji stroj za vježbanje na svijetu, jedini bez kojeg nikamo ne idete – svoje tijelo.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: