ČETVEROSATNO TIJELO Prikaži uvećano

ČETVEROSATNO TIJELO

Timothy Ferriss

Naklada Ljevak

9789533034584

Novi proizvod

Samo mali dio uobičajenog načina vježbanja doista donosi rezultate. Stoga, ako možemo bolje i preciznije definirati poznavanje uzroka i posljedica povezanih s funkcioniranjem našeg tijela, moći ćemo izgubiti salo i steći mišićnu masu za puno kraće vrijeme i uz puno manje napora.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

55,00 KM .

Podaci

Autor Timothy Ferriss
Izdavač Naklada Ljevak
Godina 2012
Uvez tvrdi
Broj stranica 546
ISBN 9789533034584
Jezik Hrvatski

Više informacija

Samo mali dio uobičajenog načina vježbanja doista donosi rezultate. Stoga, ako možemo bolje i preciznije definirati poznavanje uzroka i posljedica povezanih s funkcioniranjem našeg tijela, moći ćemo izgubiti salo i steći mišićnu masu za puno kraće vrijeme i uz puno manje napora. Drugim riječima radi se o minimalističkom fitnesu.

U knjizi ČETVEROSATNO TIJELO: Neobičan vodič koji će vam pomoći da brzo izgubite salo, uživate u nevjerojatnom seksu i postanete natčovjek Tim Ferriss primjenjuje na čovječje tijelo pristup postigni što više sa što manje truda, onu istu filozofiju koja je preobrazila naš odnos prema radu zahvaljujući njegovoj knjizi ČETVEROSATNI RADNI TJEDAN. Ta je knjiga postala svjetska uspješnica, časopis Details nazvao ju je kultnom senzacijom a Mans Journal najsenzacionalnijim self – help hitom ovog desetljeća.

Uklanjajući višak iz vježbi u teretani ČETVEROSATNO TIJELO pokazuje kako učiniti mali pomak ovdje i sićušnu promjenu ondje da bi se postigli veliki rezulatati uz maksimalnu djelotvornost. Od gubitka sala do stjecanja mišića, od nevjerojatno dobrog seksa do dubljeg sna, od duljeg trčanja do savršenog zamaha bejzbolskom palicom, Ferrissa se opsesivno posvetio cilju da pronađe optimalno rješenje za muškarce i žene.

Odlučivši da postane pokusni kunić kako vi to ne biste morali biti, Ferriss je utrošio deset godina i 250.000 dolara da bi na sebi isprobao svaki trend, dijetu, dijetni suplement i vježbu kako bi identificirao onih nekoliko ključnih stvari koje doista djeluju uz najmanji utrošak vremena i napora. Pritom mu je pomoglo više od 100 stručnjaka - uključujući liječnike, znanstvenike iz NASA-e, vrhunske atletičare i stručnjake za alternativnu medicinu. Nakon toga još je preko 200 muškaraca i žena u dobi između 18 i 70 godina iskušavalo sljedeće tri godine metode koje se preporučuju u knjizi. Ferriss je ustanovio zanimljivu činjenicu da mnoge od dosad uobičajenih metoda i postupaka nemaju nikakva utjecaja a da istinski rezultati dolaze iz nejneočekivanijih izvora.

Ovo nije tek jedna od mnogih knjiga o dijeti i fitnesu.

ČETVEROSATNO TIJELO rezultat je autorova opsesivnog nastojanja da nakon više od jednog desetljeća eksperimentiranja postigne savršene rezultate u oblikovanju ljudskog tijela. Knjiga sadrži kolektivnu mudrost brojnih vrhunskih sportaša, nekoliko desetaka liječnika i tisuća sati napornih osobnih vježbi i eksperimenata. Od olimpijskih centara za treniranje do ilegalnih laboratorija, od Silikonske doline do Južne Afrike autor bestselera 4-satni radni tjedan Tim Ferriss usredotočuje se na jedno pitanje koje će vam promijeniti život:

Koje su minimalne promjene koje će proizvesti maksimalne rezultate na vašem tijelu?

Nakon tisuća eksperimenata i testiranja ova knjiga donosi odgovor na to ključno pitanje koje se odnosi i na žene i na muškarce. Od teretane do spavaće sobe - sve je tu i sve funkcionira.

U vrlo kratkom roku naučit ćete:

- Kako izgubiti 10 kilograma u 30 dana (bez vježbanja) držeći se ultrajednostavne dijete s niskim glikemičkim indeksom
- Kako spriječiti pojavu sala nakon prežderavanja (Božić, praznici, vikendi)
- Kako se 300% učinkovitije riješiti sala uz pomoć nekoliko vrećica s ledom
- Kako je Ferriss nabacio 15 kg mišića u 28 dana, bez steroida i uz ukupno samo 4 sata provedena u teretani
- Kako spavati samo 2 sata dnevno a osjećati se posve odmorno
- Kako postići 15–minutni orgazam u žena
- Kako utrostručiti testosteron i udvostručiti broj spermija
- Kako od trčanja na 5 km u 12 tjedana doći do trčanja na 50 km
- Kako ukloniti trajne ozljede
- Kako postići da nakon 6 mjeseci dižete 70 kilograma teže utege nego na početku
- Kako jednim posjetom bolnici uštedjeti za dvotjedno ljetovanje na moru

Timothy Ferriss svojom novom knjigom pokazuje da je moguće

- vlastiti genetski potencijal u roku od 6 mjeseci
- spavati 2 sata dnevno a ipak savršeno funkcionirati
- izgubiti više sala nego maratonac a pritom jesti koliko želite

Pridružite se Timu Ferrissu i saznajte sve o nevjerojatnim eksperimentima kroz koje je pro šao tijekom 10 godina da bi pobijedio genetiku i postigao nemoguće... za sebe i za preko 200 muškaraca i žena između 18 i 70 godina koji su zajedno s njim sudjelovali u eksperimentima.

Na vama je da odaberete vlastitu avanturu:

- Želite li izgubiti 10 kg sala u 30 dana bez vježbanja?
- Želite li moći pretrčati 50 kilometara nakon samo 12 tjedana treniranja?
- Želite li da vam orgazmi traju 15 minuta?

Ne treba vam bolja genetika niti više discipline.

A to je samo vrh ledenog brijega.

Trebate brze rezultate koji će vas navesti da nastavite.

A to je upravo što vam pruža knjiga Timothyja Ferrisa 4–SATNO TIJELO.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: