KOŠARKA - KOMPLETAN KONDICIJSKI PROGRAM Prikaži uvećano

KOŠARKA - KOMPLETAN KONDICIJSKI PROGRAM

Greg Brittenham

Gopal d.o.o

9789539660749

Novi proizvod

Na početku moje košarkaške karijere moja superiorna visina davala mi je ogromnu prednost nad drugima. Prelaskom u više stupnjeve košarkaške konkurencije postajalo mi je sve jasnije da mi tjelesna visina neće biti dovoljna da postanem dominantan igrač. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

47,10 KM .

Podaci

Autor Greg Brittenham
Izdavač Gopal d.o.o
Godina 2005
Uvez meki
Broj stranica 2005
Format 26 x 16
ISBN 9789539660749
Jezik Hrvatski

Više informacija

Na početku moje košarkaške karijere moja superiorna visina davala mi je ogromnu prednost nad drugima. Prelaskom u više stupnjeve košarkaške konkurencije postajalo mi je sve jasnije da mi tjelesna visina neće biti dovoljna da postanem dominantan igrač. Proveo sam sate i sate razvijajući košarkaške tehnike i tako sam postao član momčadi koja je osvojila 3 državna prvenstva, NCAA prvenstvo i olimpijsku zlatnu medalju 1984. i 1992. godine.
Tijekom moje prve dvije godine u NBA, neko vrijeme me je gurala moja košarkaška tehnika, ali nisam bio zadovoljan razinom kvalitete mojih igara. Moja prirodna snaga i tehnika nisu bile dovoljne da se iz dana u dan uspješno nosim s ostalim NBA igračima. Trebala mi je prevaga... i trebalo mi je više snage koja bi mi omogućila da podnesem udarce i napore vrlo zahtjevne NBA sezone od 82 utakmice. Nakon što je trener Pat Riley zaposlio Grega Brittenhama za kondicijskog trenera New York Knicksa, uvidio sam kvalitetu Brittenhamovog kondicijskog programa.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: