KINEZITERAPIJA - Sustav za kretanje Prikaži uvećano

KINEZITERAPIJA SUSTAVA ZA KRETANJE

Zdenko Kosinac

GOPAL d.o.o.

9789539746023

Novi proizvod

Kineziterapija kao važna metoda u prevenciji i liječenju raznih patoloških stanja, koristi se pokretom kako bi mobilizirala postojeće fiziološke mehanizme i funkcije. Prof. dr. sc. Zdenko Kosinac u ovoj knjizi daje sveobuhvatan pregled kineziterapije na jedan vrlo razumljiv i stručan način, dostupan studentima fizičke kulture.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

80,00 KM .

Podaci

Autor Zdenko Kosinac
Izdavač GOPAL d.o.o.
Godina 2008
Uvez meki
Broj stranica 341
Format 17.0 × 24.0 cm
ISBN 9789539746023
Jezik Hrvatski

Više informacija

Kineziterapija kao važna metoda u prevenciji i liječenju raznih patoloških stanja, koristi se pokretom kako bi mobilizirala postojeće fiziološke mehanizme i funkcije. Prof. dr. sc. Zdenko Kosinac u ovoj knjizi daje sveobuhvatan pregled kineziterapije na jedan vrlo razumljiv i stručan način, dostupan studentima fizičke kulture, a od velike praktične koristi medicinarima koji se bave deformitetima lokomotornog sustava. Knjiga obuhvaća opis ustroja i funkcija: motoričkog sustava, opće kineziterapije. suvremene metode u kineziterapiji i posebne kineziterapije paramorfizma kralješnice i kongenitalnih anomalija lokomotornog sustava. Osobito značajan doprinos ove knjige je u kvalitetno obrađenoj prezentaciji kineziterapijskih tretmana karakterističnih ozljeda športaša.
Kineziterapija sustava za kretanje je izuzetno vrijedan i kvalitetan prilog stručnoj literaturi. Tekst je vrlo dostupan i osobama bez uskog stručnog obrazovanja i kao takav omogućit će široku primjenu i biti korisnim savjetnikom svima koji sudjeluju detekciji, prevenciji i eventualnom korigiranju promjena lokomotornog sustava.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: