Akcija! TAJNI PLAN: "RIMSKA OBRANA" - Velika NATO-ova pljačka banke Prikaži uvećano

TAJNI PLAN: "RIMSKA OBRANA" - Velika NATO-ova pljačka banke

Leo Pločkinić

GRAL d.o.o.

Novi proizvod

U neobičnoj formi romana ili drame, na temelju stvarnih događaja, dokumenata i osoba kojima je tek promijenio imena Pločkinić opisuje tajne dogovore i razotkriva intimne pristupe važnih aktera u njihovim pokušajima da raspetljaju ili što više nije sigurno zapetljaju bosanskohercegovački čvor.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

15,00 KM .

-50%

30,00 KM .

Podaci

Autor Leo Pločkinić
Izdavač GRAL
Godina 2004
Uvez meki
Broj stranica 374
Format 13.5 x 20.5 cm
Jezik Hrvatski

Više informacija

"U neobičnoj formi romana ili drame, na temelju stvarnih događaja, dokumenata i osoba kojima je tek promijenio imena Pločkinić opisuje tajne dogovore i razotkriva intimne pristupe važnih aktera u njihovim pokušajima da raspetljaju ili što više nije sigurno zapetljaju bosanskohercegovački čvor", piše autor predgovora knjige novinar i publicist Josip Jović.

On napominje kako prema hrvatskom entitetu postoje predrasude pa je izvrgnut posebno grubu tretmanu slamanja političke volje i identiteta.

"Njegovi se politički predstavnici ucjenjuju i oktroiraju, biračka volja suspendira, organiziraju se politička suđenja, insceniraju se ubojstva", piše Jović i dodaje kako se samo u gradu u kojem su Hrvati većina onemogućuje načelo većine, dokida se županijska samouprava i nastava na hrvatskom jeziku, ograničuju se hrvatski mediji i novinari, a na udaru je i hrvatsko sveučilište.

Knjiga "Tajni plan: 'Rimska obrana' - Velika NATO-ova pljačka banke" (374 str.) sastavljena je od dva dijela.

Prvi dio je roman s ključem koji počinje sastankom vođa hrvatskih političkih stranaka u Novom Travniku i donošenjem Deklaracije o pravima i položaju hrvatskoga naroda u BiH.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: