GENERAL PRALJAK KNJIGA III. Prikaži uvećano

GENERAL PRALJAK KNJIGA III.

Miroslav Međimorec, Josip Pečarić

Vlastita naklada

9789535375752

Novi proizvod

njiga je nastala kao nastavak na prvu knjigu “Gneral Praljak” koju su autori Međimorec i Pečarić prvi put predstavili u Zagrebu, u studenom 2017., neposredno prije pravomoćne presude generalu Praljku i ostaloj petorici njegovi suosuđenika u Haagu te dramatičnog događaja generalova protestnog samoubojstva.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

40,00 KM .

Podaci

Autor Miroslav Međimorec, Josip Pečarić
Izdavač Vlastita naklada
Godina 2018
Uvez meki
Broj stranica 388
ISBN 978-953-7575-23-6
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga je nastala kao nastavak na prvu knjigu “Gneral Praljak” koju su autori Međimorec i Pečarić prvi put predstavili u Zagrebu, u studenom 2017., neposredno prije pravomoćne presude generalu Praljku i ostaloj petorici njegovi suosuđenika u Haagu te dramatičnog događaja generalova protestnog samoubojstva.

„Doprinos generala Slobodana Praljka obrani Hrvatske i Bosne i Hercegovine od velikosrpske agresije te obrani opstojnosti hrvatskog naroda na njegovim povijesnim prostorima tijekom Domovinskoga rata od velike je važnosti. Ovih dana, kada se nadamo pravednom sudskom pravorijeku i njegovu oslobađanju, kao i oslobađanju drugih hrvatskih uznika, ova knjiga izlazi kao doprinos istini o njemu i o tom povijesnom razdoblju borbe hrvatskog naroda za slobodu, istini koju je on nakon rata na mnoge načine ustrajno branio svojom riječju. Ujedno je ova knjiga svojevrsna zahvalnica za sve što je učinio za svoj narod.“

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: