STRATEGIJA VUČJEG ČOPORA Prikaži uvećano

STRATEGIJA VUČJEG ČOPORA

Davor Domazet-Lošo

DETECTA

9789537476120

Novi proizvod

U knjizi se analizira ne samo domaće udružbene i medijske "vučje čopore", koji lov love na hrvatskom velikom lovištu, nego i one britanske, koji od samog nastanka hrvatske države nisu nikada prestali loviti, po njihovom tumačenju, Hrvate kao "endemske nacionaliste"...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

46,20 KM .

Podaci

Autor Davor Domazet-Lošo
Izdavač DETECTA
Godina 2008
Uvez tvrdi
Broj stranica 434
ISBN 978-953-7476-12-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Strategija "vučjeg čopora "jest knjiga koja razotkriva kako se, pod plaštem "novog svjetskog poretka", danas, na početku 21. stoljeća, pomoću medija, odnosno, informacijskim ratom, koristeći se doktrinom "vučjeg čopora", juriša na državne suverenitete te kulturne i vjerske identitete. Načela ove nove (stare) doktrine vrlo jednostavna su pa je, slijedom toga, njihova pri mjena u novoj ideološkoj matrici zvanoj "politička korektnost" više nego uboji ta. Jednostavno govoreći, politička korektnost djeluje poput vuka - prvo žrtvu nanjušiti, a onda je napasti.

U knjizi se analizira ne samo domaće udružbene i medijske "vučje čopore", koji lov love na hrvatskom velikom lovištu, nego i one britanske, koji od samog nastanka hrvatske države nisu nikada prestali loviti, po njihovom tumačenju, Hrvate kao "endemske nacionaliste". Tu su i američki "vučji čopori", koji ni po cijenu planetarne kataklizme ne odustaju od ostvarenja strateške zamisli dominacije punog spektra.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: