PREŽIVLJENA ZEMLJA: TKO JE, KADA I GDJE DIJELIO BIH Prikaži uvećano

PREŽIVLJENA ZEMLJA: TKO JE, KADA I GDJE DIJELIO BIH

Ivo Komšić

PROMETEJ d.o.o.

9789536460618

Novi proizvod

Knjiga Preživljena zemlja potresni je Komšićev predratni i ratni dnevnik. Naime, autor, kao angažirani intelektualac i beskompromisni zagovaratelj jedinstvene i cjelovite, multikonfesionalne, multikulturne i multietničke države Bosne i Hercegovine, od 1988. vodio je dnevničke zapise, koji sada postaju dostupni najširoj kulturnoj i političkoj javnosti...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

60,00 KM .

Podaci

Autor Ivo Komšić
Izdavač PROMETEJ d.o.o.
Godina 2006
Uvez tvrdi
Broj stranica 573
ISBN 953-6460-61-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga Preživljena zemlja potresni je Komšićev predratni i ratni dnevnik. Naime, autor, kao angažirani intelektualac i beskompromisni zagovaratelj jedinstvene i cjelovite, multikonfesionalne, multikulturne i multietničke države Bosne i Hercegovine, od 1988. vodio je dnevničke zapise, koji sada postaju dostupni najširoj kulturnoj i političkoj javnosti. 

Komšić je aktivno sudjelovao u svim međunarodnim konferencijama (Sarajevo, Zagreb, Ženeva, London, Washington, Dayton) koje su krojile sudbinu BiH, pa iz ove knjige saznajemo tko je i zašto poticao vojne i političke sukobe, tko je i zašto trgovao ljudima i krajevima, tko je i zašto agresivno provodio dezintegracijske procese na ovim prostorima. 

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: