KAKO POSTATI USPJEŠAN DIKTATOR Prikaži uvećano

KAKO POSTATI USPJEŠAN DIKTATOR

Mikal Hem

TIM press

9789537177904

Novi proizvod

 Kako postati uspješan diktator - priručnik za početnike Mikala Hema naučit će vas svim trikovima zanata te vam pokazati kako osvojiti najvišu točku i ostati na vlasti. Učit ćete na primjerima sadašnjih i bivših diktatora, na primjerima njihovih uspjeha i padova...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

29,25 KM .

Podaci

Autor Mikal Hem
Izdavač TIM press
Godina 2014
Uvez meki
Broj stranica 224
ISBN 978-953-7177-90-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

Tko nije sanjao o tome da vlada državom? Taj je san bliži ostvarenju nego što mislite. Kako postati uspješan diktator - priručnik za početnike Mikala Hema naučit će vas svim trikovima zanata te vam pokazati kako osvojiti najvišu točku i ostati na vlasti. Učit ćete na primjerima sadašnjih i bivših diktatora, na primjerima njihovih uspjeha i padova.
U deset jednostavnih lekcija naučit ćete sve što trebate znati, od toga kako lažirati izbore i stvoriti vlastiti kult ličnosti do toga što se smatra ukusnim i neukusnim stilom odijevanja diktatora te kako diktatorsku palaču učiniti što kićenijom. Učite na primjerima majstora diktatorstva kao što su Francois „Papa Doc“ Duvalier, Muammar Gaddafi, Nicolae Ceauşescu i Saparmurat „Turkmenbaši“ Nijazov.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: