Vještina ponašanja Prikaži uvećano

VJEŠTINA PONAŠANJA

Viktorija Bauer

Dušević & Kršovnik d.o.o.

9789532212785

Novi proizvod

Ovo je knjiga o pristojnom ponašanju, u svakodnevnim i nešto složenijim situacijama, u privatnom i poslovnom okruženju...

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

51,40 KM .

Podaci

Autor Viktorija Bauer
Izdavač Dušević & Kršovnik d.o.o.
Godina 2013
Uvez tvrdi
Broj stranica 178
ISBN 9789532212785
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ovo je knjiga o pristojnom ponašanju, u svakodnevnim i nešto složenijim situacijama, u privatnom i poslovnom okruženju.

Vjerojatno smo svi mi ili većina nas iz svojih obitelji ponijeli barem one osnovne pojmove pristojnosti, no ipak, može nam se dogoditi neka situacija u kojoj nećemo biti sasvim sigurni što učiniti.

Što, na primjer, učiniti nađemo li se u nekom otmjenom restoranu s mnoštvom pribora na stolu ispred sebe pa trebamo sa sigurnošću odrediti kojim ćemo se priborom koristiti za jelo?

Ili, što ćemo učiniti kada ljubav svog života poželimo zadiviti romantičnom večerom, a zapravo se izložimo neuspjehu koji graniči s katastrofom, jer smo pogriješili već pri samom ulasku u restoran i nastavili nesretan niz pri odabiru vina.

Knjiga je oblikovana na način da vam postane dobrim prijateljem i suputnikom: počinjemo s osnovama koje se odnose na pozdravljanje i upoznavanje, zatim odijevanje i higijenu.Prisjetit ćemo se i naučiti ponešto o snalaženju na putovanjima, ali i u društvu, u restoranima s možda zahtjevnijim jelovnikom, pa sve do poslovne komunikacije, verbalne i neverbalne.

Donosimo i primjere pravilno oblikovanih poslovnih dopisa, najkorištenijih oblika ugovora te kratak pravopisni podsjetnik.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: