DRVO ILI MJESEC - LIKOVNI ODGOJ ZA NAJMLAĐE Prikaži uvećano

DRVO ILI MJESEC - LIKOVNI ODGOJ ZA NAJMLAĐE

Jasenka Šparavec

OSTVARENJE d.o.o.

9789533060262

Novi proizvod

Jasenka Šparavec svojim djelom donosi vrlo strukturiran i bogato ilustriran materijal koji daje pregled odgojiteljevog doživljaja i pristupa dječjem likovnom stvaralaštvu...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

73,60 KM .

Podaci

Autor Jasenka Šparavec
Izdavač Ostvarenje d.o.o.
Godina 2018
Uvez tvrdi
Broj stranica 169
ISBN 978-953-306-026-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Jasenka Šparavec svojim djelom donosi vrlo strukturiran i bogato ilustriran materijal koji daje pregled odgojiteljevog doživljaja i pristupa dječjem likovnom stvaralaštvu... Način na koji je autorica oblikovala monografiju može poslužiti kao uzor istraživačkog projekta u području umjetnosti svim stručnjacima koji u svojem radu provode likovne aktivnosti sa djecom rane i predškolske dobi. Istaknula bih... izbor slikovnih priloga koji dokumentiraju proces i prikazuju finalni rezultat... te se zbog toga monografija može preporučiti i kao sveučilišni priručnik na kolegijima iz Metodike likovne kulture i Istraživanja dječjeg likovnog stvaralaštva.

Knjiga koja će omogućiti odgajateljima da otkriju profesionalca u sebi, kompetentnog odgajatelja spremnog prihvatiti ponuđene ideje za rad kao i rijetko korištene tehnike kojima je mjesto u dječjem vrtiću. Knjiga koja educira i izaziva da i mi prionemo na likovne aktivnosti s djecom i za djecu.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: