Trening jakosti i snage za mlade pobjednike  (svi sportovi) Prikaži uvećano

TRENING JAKOSTI I SNAGE ZA MLADE POBJEDNIKE (SVI SPORTOVI)

Avery D. Faigenbaum, Wayne L. Westcott

Gopal d.o.o

9789536730933

Novi proizvod

Prednosti knjige Trening jakosti i snage  za mlade pobjednike su jasno dokumentirane. Opet, učitelji, instruktori fitnessa i mladi treninga često nisu sigurni kako napredovati i završavaju tako da kopiraju varijante programa za odrasle...

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

50,80 KM .

Podaci

Autor Avery D. Faigenbaum, Wayne L. Westcott
Izdavač Gopal d.o.o
Godina 2012
Uvez meki
Broj stranica 285
ISBN 9789536730933
Jezik Hrvatski

Više informacija

Prednosti knjige Trening jakosti i snage  za mlade pobjednike su jasno dokumentirane. Opet, učitelji, instruktori fitnessa i mladi treninga često nisu sigurni kako napredovati i završavaju tako da kopiraju varijante programa za odrasle.

To definitivno nije način rada. Autori Avery Faigenbaum i Wayne Westcott, sa zajedničkim 50-ogodišnjim iskustvom u učenju mladih treningu jakosti i treniranju, mogu vam reći kako se to radi – i potkrijepiti najnovijim istraživanjima o tehnikama instrukcije i programima za mlade.

 Autori vas vode kroz dizajniranje učinkovitog, udobnog, produktivnom i praktičnog programa za djecu od 7 do 18 godina te različitih sposobnosti. Prvo ćete se usredotočiti na višestrani i balansirani mišićni razvoj i potom prijeći na specifičnije sportu i dobi programe treninga jakosti. Osim toga, Trening jakosti i snage  za mlade pobjednike će vas učiti: 

  • Produktivnim protokolima zagrijavanja, smirivanja i poboljšanja fleksibilnosti zglobova;
  • Pravilne tehnike vježbanja za 111 vježbi s opterećenjem koristeći utege na spravama, slobodne utege, medicinke, elastične trake i otpor vlastitim tijelom;
  • Kako spojiti periodizaciju i dugoročno planiranje;
  • Kako osigurati učinkovitu instrukciju mladima.

Trening jakosti i snage  za mlade pobjednike definitivan je izvor koji vas vodi u kreiranju i nadgledanju programa djece s kojom radite, neovisno da li je riječ o školi, fitness centru ili kući. Ako želite sudjelovati u visokim stopama razvoja jakosti s neznatim brojem ozljeda uslijed prenaprezanja, oslonite se na Trening jakosti i snage  za mlade pobjednike.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: