Plivanje - 128 vježbi Prikaži uvećano

PLIVANJE - 128 vježbi

Ruben Guzman

Gopal d.o.o

9789536730223

Novi proizvod

Ova je knjiga najpotpuniji materijal o korisnosti i metodama učenja i ispravljanja tehnika plivačkih zaveslaja. Ovaj priručnik je posvećeni rad koji se može prilagoditi specifičnim potrebama kako iskusnim tako i novim trenerima i plivačima...

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

50,80 KM .

Podaci

Autor Ruben Guzman
Izdavač Gopal d.o.o
Uvez meki
Broj stranica 292
Format 17 x 24 cm
ISBN 9789536730223
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ova je knjiga najpotpuniji materijal o korisnosti i metodama učenja i ispravljanja tehnika plivačkih zaveslaja. Ovaj priručnik je posvećeni rad koji se može prilagoditi specifičnim potrebama kako iskusnim tako i novim trenerima i plivačima. To je vrijedan doprinos sportu.
Poboljšajte svoje vrijeme tako da poboljšate svoju tehniku! Bez obzira jeste li plivač natjecatelj, trener, trijatlonac ili rekreativac, knjiga „Plivanje – 128 vježbi“ će vam pomoći da postignete bolje rezultate jer ćete maksimalizirati efikasnost u vodi.
Uz 128 učinkovitih vježbi, stručnih instrukcija i više od 375 detaljnih ilustracija, možete koristiti ovaj razumljiv izvor informacija da poboljšate svaki detalj u plivanju. Postavite bolji osjećaj ravnoteže i položaja u vodi, održite savršenu tehnku za slobodni stil, leđno, prsno plivanje i delfin, te ovladajte tehnikama starta, okreta i završnica. Koristite vježbe individualno ili stvorite personalizirani program temeljen na ciljevima i stupnjevima forme.
 
Sadržaj:
 
1. Položaj tijela i plovnost
2. Disanje i rad nogama
3. Rad rukama
4. Leđna tehnika
5. Kraul tehnika
6. Prsna tehnika
7. Delfin tehnika
8. Okreti pri slobodnoj i leđnoj tehnici
9. Ostali okreti i završnice
10. Startovi

30 drugih knjiga iz iste kategorije: