Znanost i praksa u treningu snage Prikaži uvećano

ZNANOST I PRAKSA U TRENINGU SNAGE

Vladimir M. Zatsiorsky

Gopal d.o.o

9789536730254

Novi proizvod

Drugo izdanje knjige Znanost i praksa u treningu snage sadrži mnoge izmjene i dopune. Novi koautor, dr. William Kraemer, u suradnji sa dr. Vladimirom Zaciorskim proširuje principe i pojmove koji su potrebni za treniranje sporotaša. U knjizi su sabrana iskustva spomenutih autora koji su i vodili treninge tisuću vrhunskih sportaša...

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

70,80 KM .

Podaci

Autor V. Zatsiorsky
Izdavač Gopal d.o.o
Godina 2015
Uvez meki
Broj stranica 316
ISBN 9789536730254
Jezik Hrvatski

Više informacija

Drugo izdanje knjige Znanost i praksa u treningu snage sadrži mnoge izmjene i dopune. Novi koautor, dr. William Kraemer, u suradnji sa dr. Vladimirom Zaciorskim proširuje principe i pojmove koji su potrebni za treniranje sporotaša. U knjizi su sabrana iskustva spomenutih autora koji su i vodili treninge tisuću vrhunskih sportaša, uključujući olimpijske, svjetske, kontinentalne i državne prvake i rekordere.

Pojmovi koje autori u ovom dijelu integriraju u čvrste principe pod utjecajem su istočnoeuropske, tj. sjevernoameričke prakse treniranja, kao i pravaca koji se temelje na znanstvenim saznanjima. Ovo izdanje je mnogo praktičnije od prethodnog. U njemu se ističe neophodnost kreiranja trenažnih programa koji će zadovoljiti individualne potrebe svakog sportaša.

Znanost i praksa u treningu snage, drugo izdanje, pokazuje da ne postoji univerzalan program koji će biti podesan za svakog sporotaša, u svako doba i u svim uvjetima. Složeni trenažni programi za razvijanje snage predstavljeni su pomoću jasnih pristupa koji se primijenjuju u specifičnim okolnostima. Uvođenjem novih fizioloških pojmova i novog viđenja trenažne prakse čitaocima se pružaju najaktualnija saznanja iz znanosti i prakse treninga snage. U nova tri poglavlja objašnjeni su i efikasni trenažni programi za žene, mlade i starije sprotaše. Osim toga, predstavljene principe i pojmove autori potkrepljuju i odgovarajućim primjerima.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: