Primjena igara u rukometnom treningu Prikaži uvećano

PRIMJENA IGARA U RUKOMETNOM TRENINGU

Nikola Foretić, Nenad Rogulj

Gopal d.o.o

9789953974603

Novi proizvod

Ovaj priručnik vrijedan je doprinos stručnoj publicistici iz rukometnog sporta. Kao vrsni poznavatelji rukometne igre i treneri, autori su na vrlo jednostavan način usustavili veliki broj igara koje se mogu primjenjivati u rukometnom treningu, a jedan dio i u treningu drugih sportskih igara...

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

47,10 KM .

Podaci

Autor Nikola Foretić, Nenad Rogulj
Izdavač Gopal d.o.o
Godina 2006
Uvez meki
Broj stranica 191
ISBN 9799539746039
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ovaj priručnik vrijedan je doprinos stručnoj publicistici iz rukometnog sporta. Kao vrsni poznavatelji rukometne igre i treneri, autori su na vrlo jednostavan način usustavili veliki broj igara koje se mogu primjenjivati u rukometnom treningu, a jedan dio i u treningu drugih sportskih igara.

Također, veliki dio prezentiranih igara može se koristiti i u nastavi tjelesne i zdravstvene kulture, naročito u osnovnoj školi. Igre su opisane jednostavno i razumljivo, popraćene su grafičkim prikazom, a za svaku je igru naveden i njen utjecaj na antropološki status igrača. Ovu ediciju u svakom slučaju treba pozdraviti. Knjiga će biti od nemjerljive koristi trenerima rukometa, naročito onima koji rade s mlađim dobnim skupinama, polaznicima trenerskih škola, nastavnicima tjelesne i zdravstvene kulture, roditeljima i svim ljubiteljima ovoga sporta.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: