ISUSE, MISLI TI! Prikaži uvećano

ISUSE, MISLI TI!

Verbum

9789532354348

Novi proizvod

Ovu čudesnu molitvu Isuse, misli ti!, koja snaži u svim potrebama i poteškoćama, nadahnuo je sam Isus, a napisao ju je Don Dolindo Ruotolo. Ta kratka molitvena meditacija jača vjeru i potiče na potpuno povjerenje i pouzdanje u Božju ljubav i milosrđe, oslobađa od tjeskobe i žalosti te dušu ispunja utjehom i ljubavlju.

Više detalja

2,80 KM .

Podaci

Izdavač Verbum
Godina 2015
Uvez Klamano
Prevoditelj Mladen Parlov
Broj stranica 32
Format 140 x 100
ISBN 978-953-235-434-8
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ovu čudesnu molitvu Isuse, misli ti!, koja snaži u svim potrebama i poteškoćama, nadahnuo je sam Isus, a napisao ju je Don Dolindo Ruotolo. Ta kratka molitvena meditacija jača vjeru i potiče na potpuno povjerenje i pouzdanje u Božju ljubav i milosrđe, oslobađa od tjeskobe i žalosti te dušu ispunja utjehom i ljubavlju. U izvanjskim i nutarnjim nemirima, u duhovnim i materijalnim brigama i potrebama, sam Isus nas u ovoj meditaciji poziva da mu kažemo: Isuse, misli ti!

Knjižici su pridodane i posebna Krunica predanja, zatim Ključ koji u žalostima otvara vrata Božje ljubavi te odabrane misli don Dolinda o snazi i moći  molitve.

Don Dolindo Ruotolo napuljski je svećenik, kojega je još za života pratio glas o svetosti. O njemu je sv. Padre Pio iz Pietrelcine vjernicima hodočasnicima iz Napulja rekao: “Zašto dolazite ovamo kada imate don Dolinda u Napulju? Idite k njemu, on je svetac.”

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: